LEGO Kerst aanbiedingen

LEGO Kerst

December, de leukste maand van het jaar. Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn. Wie houdt er nou niet van kerst? Gezellig met je familie, lekker eten, leuke films kijken, onder de dekens wegkruipen en kijken naar de mooie lampjes in de kerstboom en buiten in de versierde straten.  LEGO heeft meerdere kerst artikelen.


LEGO Adventskalenders

Kerst begint eigenlijk al een paar weken voor de twee echte kerstdagen. Daarom heeft LEGO super veel adventskalenders, zo is er een van Harry Potter, LEGO Friends, LEGO City, Star Wars, Marvel Avengers en meer. Er is genoeg keuze uit verschillende pakketten, elk pakket bevat natuurlijk 24 cadeautjes. Zo kan je elke dag voor kerst een kado pakken. De cadeau’s bestaan bijvoorbeeld uit LEGO-poppetjes van dat thema of leuke voorwerpen. 24 dagen voor kerst kan je beginnen met het openen van je eerste cadeautje. 


LEGO City Adventkalender 2019

Hier is alvast een voorbeeld van een van de LEGO City Adventkalender 2019. adventskalender. Het pakket is voor vijf tot twaalf jaar en het bevat 234 onderdelen. Er zitten zeven minifiguren bij, meerdere voertuigen, voorwerpen en cadeautjes. Wil je wel weten wat er in zit, lees dan nu verder. Let op, spoiler! Er zit onder andere een kerstman, sneeuwscooter, schommelstoel, sneeuwfort, telescoop, kerstboom, bezem, chocolademelk, pan, kalkoen, sneeuwbal, kaars, curling set en nog veel meer in! 


LEGO Winter Dorpsbakkerij

Bij kerst hoort lekker eten. Dit moet natuurlijk wel gemaakt worden voor alle inwoners van het dorp. Gelukkig ben je bij de schattige bakkerij op het juiste adres. Hier kun je namelijk heerlijk brood en taart maken. Dit schattige pakket bevat ook een mini schaatsbaan met kleine kerstboompjes en gekleurde lampjes. Er zitten zeven minifiguren bij waaronder een sneeuwuil, bakker en een paard en wagen. Ga op pad met je paard en wagen door het besneeuwde landschap, hak de mooiste kerstbomen en verkoop ze aan de burgers.


LEGO Creator Expert Winter Holiday Train

De kerstcadeau’s moeten natuurlijk wel op tijd aankomen. Help jij de kerstman uit de nood met de kerst-goederentrein? LEGO heeft meerdere kersttreinen. Zorg dat alle kado’s van de kinderen in de trein zitten en rijd de hele wereld over om de pakketjes op tijd te bezorgen. Het pakket bevat 734 onderdelen en is voor jongeren van twaalf tot twintig jaar. Er zitten vijf minifiguren bij.


LEGO Creator Expert Winter Village Toy Shop

Om de cadeau’s te kunnen verplaatsen in je trein, moet je natuurlijk wel cadeau’s kopen. Dit kan in de speelgoedwinkel. Hier vind je de leukste cadeau’s voor de perfecte kerstavond. Het pakket bevat 898 onderdelen en acht minifiguren, en is voor kinderen vanaf twaalf jaar.