LEGO Zwembad aanbiedingen

LEGO Zwembaden

Het is zomer: het zonnetje schijnt en het is lekker warm buiten. Hét seizoen om heerlijk te gaan zwemmen! Ga jij chillen op je handdoek aan het water om bruin te worden, of ben jij liever actief bezig? Lekker voetballen, volleyballen of misschien wel een ander leuk spel. Het maakt niet uit, want bij het zwembad is gelukkig altijd wel wat leuks te doen. 

LEGO Friends Andrea’s Zwembadfeest (41374)

Andrea is bijna jarig! Haar vriendinnen organiseren een surpriseparty bij het zwembad in Heartlake City. Help jij Stephanie en haar vriendinnen om het beste verjaardagsfeestje ooit te geven? Regel allereerst het eten en drinken. Nodig al je vrienden uit en belangrijk zorg dat het geheim blijft. Ga je een echte DJ inhuren of draai je zelf een leuke afspeellijst? Doe je mooiste kleren aan en bedenk een manier om Andrea naar het zwembad te leiden zonder dat ze iets van het feestje af weet.

Wow! Het zwembad is supergroot, er zit zelfs een gele glijbaan bij en een mooie waterval en zelfs nog een duikplank! Ook liggen er leuke luchtbedden in de vorm van een flamingo en een ananas. Eet een lekker ijsje of een stuk taart onder de palmbomen of ga surfen in het surfbad. Lukt het jou om een leuk feest te organiseren voor Andrea? In dit pakket zitten de minifiguren van Andrea en Stephanie. De set bestaat uit 468 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar.

LEGO Friends Heartlake zwembad

Er is nog een zwembad in Heartlake City. Dit zwembad heeft een mooie roze glijbaan, meerdere ligbedjes, een tafel om lekker aan te eten en zelfs een bubbelbad. Doe de muziek aan en maak er een heerlijke zomerdag van samen met Andrea en Isabella. Vergeet geen geld mee te nemen voor een lekker ijsje! Dit pakket bevat 423 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar. 

LEGO Friends Olivia’s Zwembad

Houd jij niet van al die drukte en al die mensen om je heen? Olivia heeft haar eigen kleine zwembadje in de tuin. Er zit zelfs een glijbaan, parasol en muziekbox bij. Dit pakket bevat 82 onderdelen en is voor kinderen vanaf vijf jaar. 

LEGO Elves Naida’s waterparadijs

Zwem met dolfijnen onder de waterval door en ontdek de waterwereld van LEGO Elves. De elfen zijn op zoek naar vier sleutels, help ze met zoeken in het water. Dit pakket bestaat uit 249 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar.