LEGO Vliegveld aanbiedingen

LEGO Vliegtuig

Waarschijnlijk heeft iedereen wel een passie voor een bepaald voertuig. Echter, kan die passie zo groot zijn dat niemand die passie verder begrijpt. Gelukkig heeft LEGO veel voertuigen geproduceerd zodat jouw kind en jij kunnen genieten van de passie voor voertuigen. Als jouw kind bestuurder wil worden van zijn eigen stuntvliegtuig, passagiersvliegtuig of racevliegtuig: met de vliegtuigen van LEGO wordt iedere droom werkelijkheid.

Vele avonturen

Heel veel jaren terug werd het eerste vliegtuig geproduceerd. Sinds die tijd is er een nieuw voertuig bijgekomen waar veel mensen van staan te kijken. Speciaal voor kinderen en volwassenen heeft LEGO een aantal vliegtuigen ontworpen, zodat je nog meer kunt genieten van deze voorwerpen die in de lucht zweven. Laat de fantasie jouw gedachtes overnemen en waan je in het luchtruim!

Propellers, motoren en vleugels

Eenmaal een LEGO-vliegtuig te hebben aangeschaft, zal jouw kindje zich waarschijnlijk steeds vaker afvragen hoe zo’n vliegtuig nou blijft zweven. Dat komt door het volgende: de motoren of propellers van een vliegtuig oefenen druk uit, waardoor het vliegtuig blijft rondzweven in de lucht. De vleugels van het vliegtuig drukken de lucht naar beneden, terwijl het vliegtuig naar voren gaat. Nu ze eenmaal weten hoe zo’n voertuig werkt, wordt hun liefde voor dit voorwerp wellicht alleen maar groter. Wanneer ga jij met het passagiersvliegtuig, vrachtvliegtuig of reddingsvliegtuig aan de slag?

71736 LEGO NINJAGO Rotsblok Master

Stap aan boord in het ninjavliegtuig! De Rotsblok Master is bekend uit seizoen vier van de tv-serie ‘LEGO NINJAGO’, zodat jouw kind zelf ook een hoofdrol kan spelen in de serie. Het is een schietend vliegtuig met aan de voorkant acht wapens met veermechanisme. Ook de minifiguren Cole, Lloyd, Kai Legacy – een uniek minifiguur in het goud – en slechterik Eyezor vind je terug in de speeldoos van deze set. Spannende speelavonturen zijn gegarandeerd met deze bouwset van LEGO!

60262 LEGO City Passagiersvliegtuig

Waar gaat de reis naartoe? Met jouw kind als piloot heeft hij of zij het heft in handen! De passagiers kunnen inchecken in de gedetailleerde luchthaventerminal en hier kunnen ze ook hun koffers kwijt. Eenmaal geland gaat Poppy Starr in haar stoere, rode cabriolet haar vakantie voorzetten. Al met al zit deze bouwset boordevol details: van de verkeerstoren met radarschotel en een snoepautomaat, tot aan de voertuiglift waarmee je auto’s in het vliegtuig kunt plaatsen. Daarnaast kun je voor deze bouwset gebruikmaken van de handige instructies die je terug kunt vinden in de bijbehorende LEGO Building Instructions-app.