LEGO NEXO KNIGHTS aanbiedingen

LEGO Nexo Knights

Nexo Knights is van oorsprong een tv-serie. De serie werd uitgezonden in 2016. Er waren in totaal vier seizoenen met in totaal veertig afleveringen. De eerste afleveringen waren te zien in 2016 en de laatste was in 2018.  De serie gaat over een fantasiewereld, in het koninkrijk Knighton. In deze wereld leven vijf ridder, Aaron, hij is de leider van de groep. Clay, hij was eerst de leider van de groep totdat hij veranderd in een steen.Princess Macy, zij is de prinses van Knighton. Lance, hij komt uit de rijke stad Auremville en  Axl, Dit is de grootste van het stel en heeft altijd honger.

De ridders moeten hun huis beschermen tegen Jestro en de monsters. Dit hoeven ze niet alleen te doen want ze worden geholpen door tovenaar Merlok, Robin Underwood, Ava Prentis en de koninklijke familie Knightonia. 

LEGO Nexo Knights de Fortrex

Oh nee! Knighton wordt aangevallen. Roep alle ridders bij elkaar en zorg dat Knighton niet wordt overgenomen. Ga er zo snel mogelijk naar toe in de voertuigen. Nog beter: stuur de Fortrex erop af. Dit is een rijdend kasteel, hier kan je veilig binnen zitten terwijl je met wapens Knighton beschermt. Het pakket bevat maar liefst 1140 onderdelen en zeven minifiguren. Ook zitten er speciale schilden bij waarvan Charging Attack, Chicken Power, Hawk Holler, Ground power en Superhuman Speed. 

LEGO Nexo Knights Knighton Kasteel

Bescherm de koning in de kasteel van LEGO Nexo Knights. Sluit de deuren en zorg dat de vijand niet binnen kan dringen om de schatten te stelen. In dit pakket zitten maar liefst acht minifiguren, waaronder Robin, Aaron, Lance, koning Halbert, een wachter, steenstampers en Fancypants. In het kasteel zit een eetkamer, wapenkamer, woongedeelte, twee slaapkamers en een commandocentrale. In de hoge torens zitten gevangenissen waar je de vijand kan opsluiten. Het pakket bestaat uit 1426 onderdelen en is voor kinderen vanaf negen jaar. 

LEGO Nexo Knights Jestro’s Vulkaanbasis

Bereid je aanval voor in Jestro’s Vulkaanbasis, maar kijk uit voor de vijand want ze kunnen elk moment aanvallen. Spring in de vliegende voertuigen en schiet de kanonnen af. Door de stoere uitstraling van dit kasteel durft niemand in de buurt te komen. In het pakket zitten wel tien minifiguren, waaronder Axl. Ook zitten de zes Nexo Power-schilden erbij: de Vuurwervel, Vanaanbom, Muurblok, Flitsstraal, Wervelwind en Jungledraak. Dit pakket bestaat uit 1186 onderdelen en is voor kinderen vanaf negen jaar.Veelgestelde vragen over LEGO NEXO KNIGHTS

Waar is LEGO NEXO KNIGHTS het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NEXO KNIGHTS met het legonummer LEGO NEXO KNIGHTS het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 60+ aanbiedingen van LEGO NEXO KNIGHTS

Zijn er LEGO NEXO KNIGHTS aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 60+ aanbiedingen van lego sets van LEGO NEXO KNIGHTS. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO NEXO KNIGHTS geschikt?

LEGO NEXO KNIGHTS is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO NEXO KNIGHTS