LEGO BOOST aanbiedingen

LEGO BOOST

De bedoeling van het LEGO BOOST-thema is dat kinderen op spelenderwijs kunnen leren. Met de BOOST-set leren kinderen beter omgaan met computerprogrammering. In 2017 is de eerste set uit gekomen op de Consumer Electronics Show en in 2019 kwam ook een tweede set van LEGO BOOST. De sets zijn voor kinderen vanaf zeven jaar. LEGO kwam al eerder met leerzame sets met het LEGO Mindstorms-thema. Deze sets waren meer bedoeld voor tieners. De sets van boost zijn bedoeld voor jongere kinderen van basisschoolleeftijd. 

 

LEGO BOOST-app

Als je de LEGO BOOST-app download kun je de robots bepaalde dingen laten doen. Met de programeerstenen kan je zelf de programma’s maken. Elke steen heeft zijn eigen beweging. Door ze op je eigen volgorde te gebruiken maakt de robot de bewegingen in de volgorde die jij uitkiest. Ook reageert de robot op kleuren en bewegingen. Om de basis te leren doe je soort missies. Zo leer je vanzelf hoe het allemaal werkt. 

Wat kunnen de robots allemaal doen?

Er zijn verschillende BOOST pakketten gemaakt. Zo heb je de robot-kat, deze kan spinnen en drinken. Dan heb je nog een gitaar die ook echt muziek kan spelen. Verder kunnen de robots bijvoorbeeld dansen, praten, rollen, lopen en nog veel meer! Je kan de robot dus besturen via de app. Deze app is te downloaden op iOS, Android, Windows en Fire.

LEGO BOOST (17101)

In dit pakket van LEGO Boost zit Verdie de Robot. De robot kan alle kanten op en gaat ook nog een supersnel! Vernie kan bewegingen maken met zijn handen, zo kan hij dus ook spullen oppakken en meenemen. Als je het hoofd van Vernie ronddraait kan je pijltjes laten schieten. Deze pijltjes zitten in zijn schouders. Niet te vergeten kan Vernie de robot ook praten en als jij tegen Vernie praat kan hij met zijn gezicht uitbeelden hoe hij zich voelt. Naast Vernie de Robot kan je ook vier andere robots maken. Zo heb je Frankie: de robotkat. Het is belangrijk dat je Frankie goed verzorgd! Geef hem eten en drinken en zorg dat Frankie gezond blijft. Je kunt daarnaast losgaan en geeft optredens met de Guitar 4000. Of speel met de M.T.R.4 ook wel de Multi Tooled Rover 4. Als vijfde zit er nog een AutoBuilder in, zo kan je je eigen minivoorwerpen bouwen. Het pakket bevat 847 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar.Veelgestelde vragen over LEGO BOOST

Waar is LEGO BOOST het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO BOOST met het legonummer LEGO BOOST het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 1+ aanbiedingen van LEGO BOOST

Zijn er LEGO BOOST aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 1+ aanbiedingen van lego sets van LEGO BOOST. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO BOOST geschikt?

LEGO BOOST is geschikt voor de leeftijd vanaf 7-8 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO BOOST