LEGO Friends aanbiedingen

LEGO Friends aanbieding

Kleurrijke details, schattige sets en magische bestemmingen: dat is LEGO Friends in een notendop. De sets van LEGO Friends zijn gebaseerd op het leven van vijf beste vriendinnen genaamd Andrea, Emma, Mia, Stephanie en Olivia. Jouw kind zal elk personage leren kennen met elk hun eigen persoonlijkheid. Dit zorgt ervoor dat de verbeelding van jouw kind wordt gestimuleerd. Bovendien bevat elke set avonturenverhalen, rollenspellen, verstopte details en accessoires. Speelplezier gegarandeerd met de sets van LEGO Friends!

De vijf BFF’s van jouw kind

Andrea: De eerste vriendin van het LEGO Friends-thema is Andrea. Ze is een zangeres en kan goed dansen. Andrea staat bekend om haar zelfverzekerde uitstraling en is bovendien stijlvol en heeft een goed gevoel voor humor. Andrea werkt in een café in de binnenstad van Heartlake City.

Emma: Alles wat te maken heeft met kleding, sieraden en het uiterlijk vindt Emma interessant. Dat past ook goed bij Emma, want Emma is van beroep schoonheidsspecialiste en wil later een weg slaan in het ontwerpen van kleding. Ze houdt van een avontuur en is standvastig in haar besluiten. Ook heeft Emma een stoere kant: ze zit op karate en vindt autorijden geweldig.

Mia: Een echte natuurliefhebber, dat is Mia. Ze houdt van alles wat leeft om haar heen en geniet van de buitenlucht. Deze vriendin kun je echt vertrouwen, omdat Mia altijd eerlijk en trouw is. Tijdens een kampeersessie of een kanotocht is Mia helemaal in haar nopjes. Oh ja, zonder haar paard Bella is ze nergens.

Stephanie: Stephanie is de sportieveling van de groep. Naast haar liefde voor fitness en hardlopen is ze dol op haar vriendinnen. Ze is graag omringd door andere mensen, maar vindt het ook fijn om zo af en toe alleen te zijn. Stephanie is de feestbol van de vijf: ze mag ook vaak feesten organiseren op school.

Olivia: Programmeren en gadgets bedenken: de creatieveling en slimmerik van de groep is Olivia. Nieuwsgierig is een eigenschap wat bij haar past. Bovendien wil ze later wetenschapper worden.

Heartlake City

De vijf vriendinnen wonen in een magische stad genaamd Heartlake City. Zoals de naam al doet vermoeden, is de stad gelegen rondom een meer in de vorm van een hart. Je vindt in de stad kantoren, een ziekenhuis, hotels, verschillende winkels, het park en het strand van het meer. Bovendien zijn er verschillende gelegenheden om paard te rijden, te kamperen, zeilen en om te gaan wandelen.

De minifiguren van LEGO Friends

De poppetjes van LEGO Friends zijn anders dan de LEGO-poppetjes zoals we ze kennen. Deze poppetjes van LEGO Friends worden ook wel minifiguren genoemd. Deze figuren zijn speciaal ontwikkeld voor LEGO Friends en je kunt ze combineren op verschillende manieren. Wel passen de elementen van LEGO Friends bij alle LEGO-stenen van de andere thema’s. Met de sets van LEGO Friends kan jouw kind urenlang spelen, samen met de vijf beste vriendinnen. Met dit thema kan jouw kind het speelmoment aan zijn of haar fantasie overlaten en helemaal opgaan in een eigen wereld. Dit thema is geschikt voor kinderen in de leeftijd van vijf tot twaalf jaar.

Veelgestelde vragen over LEGO Friends

Waar is LEGO Friends het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends met het legonummer LEGO Friends het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 773+ aanbiedingen van LEGO Friends

Zijn er LEGO Friends aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 773+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Friends. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Friends geschikt?

LEGO Friends is geschikt voor de leeftijd vanaf 0-6 maanden Bekijk hier alle lego sets van LEGO Friends