LEGO Brandweer aanbiedingen

LEGO Brandweer

Bescherm jij de inwoners van steden die jij samen met LEGO hebt opgebouwd? Dat kan natuurlijk met de brandweerkazerne! Als jij wordt opgeroepen, ben jij als een van de eersten bij het ongeval. Samen met de brandweer-collega’s ga jij vliegensvlug naar de brand om te blussen. Dankzij de brandweerkazerne heb jij het heft in handen en bescherm jij jouw stad. Durf jij de spannende avonturen aan?

Brandweerkazerne in de stad

Dankzij de bouwset van LEGO City Brandweerkazerne in de stad, met itemnummer 60216, maak jij jouw zelfgebouwde stad af. Hoe fungeert een stad nou als er een brandweerkazerne ontbreekt? Deze kazerne bestaat uit een grote ladderwagen met een werkende licht- en geluidssteen, een draaibare ladder en een werkende brandslang mét een waterstraalfunctie. Daarnaast bevat deze set drie verdiepingen, een bouwterrein inclusief hek en een hijskraan. Al met al is deze brandweerkazerne een goede toevoeging aan jouw stad. De kers op de taart is de brandweerhelikopter met een cockpit die open kan en je krijgt er ook nog een robotvoertuig bij. Beide voertuigen zijn voorzien van een schieter, een motor en zwaailichten. Wat wil je nog meer?

Brandweerkazerne voor de peuters

Ook peuters kunnen genieten van de spannende belevenissen in de brandweerkazerne. Samen met de DUPLO-figuren kun jij samen met jouw kind vele avonturen beleven in de brandweerkazerne met itemnummer 10903. Nadat de 76 stenen zijn opgebouwd, kun je verschillende scènes bedenken met jouw peuter. Leer bijvoorbeeld samen met de figuren hoe je een brand moet blussen, hoe je dankzij de ladder naar beneden kunt sjezen en red de hond uit het brandende gebouw. Met de bijgeleverde brandweervrachtwagen kun jij overal naartoe rijden inclusief de brandweerlieden. Zet het zwaailicht aan, laat de sirene luiden en rijd vliegensvlug naar de volgende bestemming.

Brandweerkazerne vol details

Genoeg actie, bouwplezier én spannende momenten tijdens de 60215 Brandweerkazerne. Ontdek de verstopte details in de kazerne, zoals het kantoor, een ontspanningsruimte en een wachttoren. Ook heeft de kazerne een kleine steiger, een garage en een landingsplaats voor een drone. Daarnaast kunnen de brandweerlieden rijden in de brandweervrachtwagen mét brandslag die noppen wegschiet. Bovendien vind je een werkende licht- en geluidssteen terug, inclusief een waterscooter, vier minifiguren en een brandweerhond. Cool! Laat de fantasie jouw gedachten overnemen en waan je in een wereld vol avonturen. Eén ding staat voorop: de inwoners van jouw stad zul je moeten beschermen tegen het gevaar. De mogelijkheden zijn eindeloos.