LEGO Voetbal aanbiedingen

LEGO Voetbal

Houd jij ook zoveel van voetbal? Ben je de hele dag aan het voetballen en zit je vervolgens ‘s avonds voor de tv om jouw favoriete idolen te zien spelen? LEGO heeft nu meerdere voetbalsets waardoor, je naast de hele dag voetballen en voetbal kijken, nog meer met voetbal bezig kunt zijn. 

LEGO Camp Nou FC Barcelona

Ben jij groot fan van FC Barcelona? Dan ken je vast wel het grote Camp Nou-stadion. Dan weet je ook dat dit stadion ontzettend groot is. Het heeft maarliefst drie verdiepingen. Met LEGO Camp Nou FC Barcelona kan je het bekende stadion zelf bouwen. Je kan wedstrijden spelen en naast dat je helemaal los kan gaan met je fantasie is het ook nog een echte blikvanger voor in je kamer. Als je het stadion helemaal zo bouwt als op de gebruiksaanwijzing, dan krijg je als het goed is de bekende tekst ‘Més Que Un Club’ te zien. Dit betekent ‘Meer dan een club’. Dit verwijst naar de Barca-familie. Het pakket bestaat uit 5509 onderdelen en is bedoeld voor mensen boven de achttien jaar. 

LEGO Creator Expert Old Trafford Manchester United

Het Camp Nou stadion is niet het enige stadion van LEGO. Zo heeft LEGO ook nog het stadion van Manchester United. Ook dit stadion heeft op de bankjes letters staan, namelijk Manchester United. Naast deze gave letters zijn er ook aan details gedacht zoals reclameborden. Deze set bestaat uit 3898 onderdelen en is bedoeld voor mensen vanaf zestien jaar. 

LEGO Friends Stephanie’s voetbaltraining 

Voor de wat jongere kinderen van zes tot twaalf jaar heeft Lego Friends een klein voetbalveldje. Deze set bestaat uit een groot voetbaldoel, bal, hond, een bord en niet te vergeten Stephanie van de bekende LEGO Friends-serie. Het setje is erg makkelijk om in elkaar te zetten en bestaat uit 119 onderdelen. Hoe meer je oefent, hoe beter Stephanie wordt ;).

Om nog meer te trainen is er nog een tweede setje, de LEGO Friends Stephanie’s Voetbaltraining (41011). Dit zijn pionnen waar Stephanie haar dribbeltechnieken kan verbeteren. Door er tussendoor te dribbelen met de bal wordt ze steeds beter. Ook is er een soort van doel bij waar ze kan oefenen met keepen zodat er geen een bal meer doorheen gaat tijdens haar wedstrijd. Dit pakket bestaat uit 80 onderdelen en is bedoeld voor kinderen tussen de vijf en twaalf jaar. Help jij Stephanie trainen voor de grote wedstrijd?