LEGO Angry Birds aanbiedingen

LEGO Angry Birds

Iedereen kent het spelletje Angry Birds wel. Je hebt allemaal booskijkende vogels die je moet lanceren met een katapult, richting de ingebouwde varkens die je moet vernietigen. Het spel bestaat vanaf 2009 en is al meer dan honderd miljoen keer gedownload in de App Store. LEGO heeft nu ook een apart thema van Angry Birds met veel sets om het spel na te kunnen bootsen thuis. Ga samen met de vogels op varkensjacht om zoveel mogelijk varkens te pakken.

LEGO Angry Birds Het Kasteel van Koning Pig

Er is een groot probleem bij de vogels, kun jij ze helpen? Koning Pig heeft namelijk de eieren gestolen van de vogels en bereidt ze voor om ze op te eten! Dit mag je niet laten gebeuren. Ga samen het avontuur aan om de vogels te helpen en om de eieren te redden. Schiet zo snel mogelijk Red, de vogel, af richting het kasteel en laat de varkens een lesje leren. Pas wel op dat de kok de eieren als nog in de hete ketel gooit. Durf jij dit spannende avontuur aan?

LEGO Angry Birds Piggy Piratenschip

Er is weer eens stress bij de vogels, want de eieren zijn nu gestolen van het eiland. De varkens zijn er vandoor met een echt piratenschip! Hoe kunnen ze nu de eieren uit de handen van de varkens bevrijden? Het schip vaart namelijk al weg en de vogels kunnen helaas niet zwemmen. Gelukkig ben jij er om de vogels te helpen en de eieren te redden. Lanceer de vogels een voor een vanaf de pier richting het schip. Als ze eenmaal op het schip aangekomen zijn kunnen ze op zoek gaan naar de verloren eieren. Alleen moet je niet vergeten dat de varkens ook op het schip zijn. Vecht tegen de varkens zodat alle vogels veilig thuis komen op het eiland en de eieren weer veilig terug zijn bij de vogels.

LEGO Angry Birds Piggy Vliegtuigaanval

De varkens weten maar niet van ophouden; ze hebben nu zelfs een vliegtuig tot hun beschikking om de eieren te stelen van de vogels. Zorg dat je vogels klaar zijn voor lancering want dit gevecht is nog lang niet klaar. Bij deze set kun je de vogels vinden en een hele coole katapult die relatief makkelijk in elkaar te zetten is. De katapult kun je besturen om jouw vogels een handje te helpen tegen de gemene varkens.Veelgestelde vragen over LEGO Angry Birds

Waar is LEGO Angry Birds het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Angry Birds met het legonummer LEGO Angry Birds het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 6+ aanbiedingen van LEGO Angry Birds

Zijn er LEGO Angry Birds aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 6+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Angry Birds. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Angry Birds geschikt?

LEGO Angry Birds is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Angry Birds