LEGO Reuzenrad aanbiedingen

LEGO Reuzenrad

Reuzenraderen zijn overal te vinden. Natuurlijk in pretparken en op de kermis, maar naast deze plekken zijn ze ook op andere plekken te vinden zoals op de pier in Scheveningen en nog bekender: op de Santa Monica-pier in Los Angeles. In Londen staat een van de allerbekendste reuzenraderen: de London Eye met zicht over heel Londen. Ook LEGO heeft meerdere pakketten van een reuzenrad, van hoge tot wat kleinere met een heel pretpark er bij tot alleen een reuzenrad.

LEGO Creator Drie in een Reuzenrad 31119

Het is tijd voor een leuk dagje uit. Roep al je vrienden uit je LEGO-stad bij elkaar en ga naar de kermis. Neem een lekker ijsje bij de ijskar en stap in dit leuke reuzenrad. Zorg dat je niet misselijk wordt, want hij is erg hoog. Wow, je hebt uitzicht over de hele LEGO-stad! Ga zoveel rondjes als je wil en chill met je vrienden boven in de lucht. Het reuzenrad is 27 meter hoog en 26 centimeter breed. Ben je klaar met al die rondjes? Laat dan een ballon maken in de vorm die jij leuk vindt. De ballonnentovenaar kan namelijk van alles maken. Dit pakket bevat 1002 onderdelen en vijf minifiguren waarvan een verkoopster, ballonnenmaker en drie klanten. De set is voor kinderen vanaf negen jaar. Met de onderdelen kan je niet alleen een reuzenrad maken maar je kan het ook veranderen in botsauto’s of schommels; er valt genoeg te beleven op de kermis!

LEGO Creator Expert Ferris Wheel Reuzenrad 10247

Dit reuzenrad van LEGO Creator is 38 centimeter breed en wel zestig centimeter hoog! Er zijn twaalf gondels waar je in kan zitten. Er zitten dan ook tien minifiguren bij. Het reuzenrad is zo groot dat het wel 2464 onderdelen bevat. Het is dan ook voor iedereen geschikt boven de zestien jaar. Ook zit er een ijskraam bij met een schattig bankje voor een lekker ijsje na het avontuur in het reuzenrad.

LEGO Friends Magisch Reuzenrad en Glijbaan 41689

Ook LEGO Friends heeft een reuzenrad in de aanbieding. Het is een superschattig paars reuzenrad. Zelfs als je hoogtevrees hebt durf je hier wel in! Er zijn drie gondels, precies genoeg voor de bijbehorende minifiguren Mia, Stephanie en River. Naast een reuzenrad zit er ook een hele hoge glijbaan bij, en niet te vergeten een snoepkraam! Dit pakket bevat 545 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar.