LEGO Tower Bridge aanbiedingen

LEGO Tower Bridge

Ben je ooit al eens in Londen geweest en heb je de Tower Bridge gezien? Dan snappen we dat je er geen genoeg van kunt krijgen! Gelukkig heeft LEGO voor jou nu de perfecte oplossing, want je kunt het mooie stukje van Londen nu zelf in elkaar zetten door verschillende sets. Je hoeft de Tower Bridge dus niet te missen, bouw het snel in elkaar en geniet van het stukje London in huis of op de werkvloer.

LEGO Tower Bridge

De Tower Bridge is een superberoemde brug in het hartje van Londen. De brug gaat over de rivier de Theems en is niet meer weg te denken uit deze mooie stad. Je kunt nu de Tower Bridge zelf in elkaar zetten en er eindeloos van genieten. Deze set van LEGO heeft goede technieken waardoor je het binnen no time  in elkaar hebt gezet en er lekker van kunt genieten. De set bestaat uit alle dingen die je nodig bent om de Tower Bridge in elkaar te zetten. Verder zitten er ook nog vier minivoertuigen in de set, namelijk een bekende zwarte Londense taxi, de beroemde dubbeldekker bus, gewoon een personenauto en een coole gele truck. De set heeft in totaal 4287 stukjes en is voor mensen boven de zestien. Verder is het gehele model 102 centimeter lang, 45 centimeter hoog en 26 centimeter breed. Het is dus een flinke brug die niet te missen is in je woonkamer of op je kantoor.

LEGO Architecture Londen

Deze set van LEGO Architecture Londen laat niet alleen de Tower Bridge zien, maar alle highlights die je in Londen kunt tegenkomen. Het is een hele leuke set waarin je een miniatuur maakt van Londen en de mooie gebouwen die de stad kent. De set kun je fijn in elkaar zetten door middel van het instructieboekje die bij de set in zit. Bij deze set zitten meerdere gebouwen waaronder de Tower Bridge natuurlijk, ook zit de London Eye in de set en de Big Ben valt ook niet te missen. Deze set bestaat uit meer dan 460 stukjes en is voor kinderen en volwassenen die ouder zijn dat twaalf jaar. Het bouwwerk is acht centimeter diep, vijftien centimeter hoog en 28 centimeter breed. Er valt altijd wel wat te beleven in deze mooie stad dus wacht niet langer en begin met bouwen.