LEGO Baby Yoda aanbiedingen

Baby Yoda

Als je helemaal fan bent van Star Wars ken je natuurlijk Baby Yoda ook wel. Dit figuur is enorm bekend in de wereld van Star Wars. Je kunt nu door middel van LEGO sets verschillende avonturen naspelen met je favoriete Star Wars-figuur. Wees creatief en bedenk ook zelf avonturen die je kunt spelen met Baby Yoda.

Baby Yoda

Er zijn dus veel sets over LEGO Star Wars en natuurlijk ook van Baby Yoda. Baby Yoda is een bekend personage die je kunt kennen van de televisieserie ‘de Mandalorian’. Yoda, die een buitenaards wezen is, wordt baby genoemd doordat de wezens niet snel groeien. Hij is dus niet een echte baby. Wat al eerder genoemd is is dat het personage ook een grote rol heeft in de Mandalorian, Baby Yoda is ten tijde van deze serie vijftig jaar oud. Er gebeuren allerlei verschillende dingen in deze serie waar ze voor op moeten passen en waar tegen ze moeten vechten. Baby Yoda wordt in Star Wars ook wel Grogu genoemd maar doordat het karakter zo goed ontvangen werd, werd Grogu uiteindelijk Baby Yoda.

LEGO Star Wars Het Kind Baby Yoda

Je kunt nu je eigen versie van Baby Yoda maken met deze toffe set van LEGO. Deze set is bedoeld voor kinderen die ouder zijn dan tien jaar en de code van deze fantastische set is 75318. Je kunt je eigen Baby Yoda dus in elkaar zetten, maar je kunt ook de ogen, mond en neus verstellen zodat je Baby Yoda verschillende gezichtsuitdrukkingen kunt laten maken. Ook zit bij deze set het favoriete speelgoed van dit wezentje, namelijk de knop van een versnellingspook. Deze set bestaat uit maar liefst 1073 stukjes die je door middel van een instructieboekje gemakkelijk in elkaar kunt zetten.

LEGO BrickHeadz Star Wars De Mandalorian en Baby Yoda

Je kunt nu Baby Yoda bouwen samen met de Mandalorian. Je kunt de set vinden onder het thema van LEGO BrickHeadz. Deze set zit vol details zoals de kenmerkende wapens van de Mandalorian en je kunt Baby Yoda zijn gezichtsuitdrukkingen veranderen door het verstellen van de oren. Baby Yoda zit op een zweefkinderwagen die zweeft op vier doorzichtige LEGO-elementen. Mis dus geen avontuur en zet snel je Baby Yoda in elkaar.