LEGO Vrachtwagen aanbiedingen

LEGO Vrachtwagens

Ben je fan van vrachtwagens en wil je misschien wel vrachtwagenchauffeur worden? LEGO heeft nu allerlei verschillende vrachtwagens ontworpen waarmee jouw droom werkelijkheid kan worden. Van auto’s transporteren tot helpen op het vliegveld: LEGO heeft het allemaal in huis. 

LEGO Jet transport

Met deze leuke set speel je niet alleen met een vrachtwagen maar heb je er ook een vliegtuig bij. Bij het vliegtuig en vrachtwagen kun je spelen met een echte piloot en een echte vrachtwagenchauffeur. Zo duik je in het leven van een vrachtwagenchauffeur, het vliegtuig kun je namelijk vervoeren met een aanlegger die je vast kunt maken aan jouw vrachtwagen. Verder kun je ook kruipen in de huid van de piloot die het vliegtuig moet besturen. Zo heb je twee verschillende beroepen in een set!

LEGO Helikoptertransport

Er is een probleem! Er is een boef ontsnapt uit jouw vrachtwagen. De politie moet hem zo snel mogelijk weer te pakken krijgen en hem terug stoppen in de gevangenis in jouw vrachtwagen. Wat een rustig dagje had moeten zijn, is nu omgetoverd in een nachtmerrie. Er zit naast de gevangenis nog meer in jouw vrachtwagen zoals een computer, wegbarrières en een computer om de boeven zo snel mogelijk te vangen! Lukt het jou om de boef op tijd te pakken voordat hij voorgoed ontsnapt?

LEGO Racewagen transportvoertuig

Rijd naar de racebaan met je vrachtwagen om de spannendste racewedstrijd te volgen. Gelukkig heb je meer te doen dan alleen maar naar een race kijken. Jij bent nu uitgekozen om de raceauto's naar de baan te rijden en te zorgen dat de auto’s veilig kunnen starten. Je laadt de auto’s uit jouw toffe trailer komen met een helling. Na de race kun je de vrachtwagen ombouwen tot een kraanwagen of zelfs een mini sleepboot! Deze drie-in-een-set is een fantastische set met dus drie verschillende functies van jouw vrachtwagen. Dat wil toch iedere vrachtwagenchauffeur?

LEGO DUPLO Alfabet vrachtwagen

Voor de jonge kinderen is er nu ook een vrachtwagen gemaakt en niet zomaar eentje. Deze vrachtwagen kan hen helpen om het alfabet te leren. De vrachtwagen heeft 26 bouwstenen met elk een letter van het alfabet. Je kunt samen met het kind de gekste spelletjes verzinnen zodat hij of zij toch op een leuke en leerzame manier het alfabet onder de knie krijgt. Ook wordt de fantasie van het kind getest door de leukste bouwsels te verzinnen met de letterblokken.