LEGO Graafmachine aanbiedingen

LEGO Graafmachines

LEGO City wordt uitgebreid, er komen nieuwe gebouwen in de LEGO-stad. Jouw  LEGO-wereld kan natuurlijk nooit groot genoeg zijn. Nieuwe huizen, winkelcentra, restaurants, sportclubs en veel meer. Echter, is er een klein probleem waar je tegenaan loopt. Er is namelijk nog niet genoeg ruimte om al deze gebouwen te bouwen. Er moeten nog plaatsen vrijkomen. Help de bouwvakkers en maak plaats vrij in je graafmachine met de verschillende sets. 


LEGO City Graafmachine en Truck

Er komen steeds meer mensen in LEGO City wonen, daarom zijn er meer huizen nodig. Gelukkig staat er een supermooie en grote flat net buiten het centrum op de planning van de bouwvakkers. Toch kan dit niet zo maar; maak ruimte met je graafmachine zodat de bouwvakkers kunnen beginnen aan het bouwen van de flat. Dit pakket bevat 311 onderdelen en twee minifiguren en ook zit er een laadwagen bij. Hier kun je alle spullen in ruimen via de loopband. De set is voor kinderen vanaf vijf jaar.


LEGO Technic Zware Graafmachine

In deze set van LEGO Technic (8265) zit een supergave gele graafmachine. Door de vele details rijdt hij net als een echte graafmachine. De machine is ook erg flexibel. Naast dat het een graafmachine is kun je hem veranderen in een bosbouwmachine. Bovendien is dit niet zo maar een graafmachine: de graafmachine is namelijk 49 centimeter lang! De set is voor kinderen vanaf tien jaar. LEGO Technic heeft nog een supergave graafmachine (8294). Deze is heeft een erg lange grijparm en is supersterk. De graafmachine rijdt op rupsbanden zodat je makkelijk door het zand kan rijden. Ook deze machine kan veranderen in een ander voertuig, namelijk een kiepwagen. Dit pakket bestaat uit 720 onderdelen en is voor kinderen vanaf negen jaar.


LEGO Creator Bouwvoertuigen

Voor de wat kleinere kinderen heeft LEGO Creator ook een leuke graafmachine. Dit pakket is een drie-in-één-pakket. Dit betekent dat je drie voertuigen kan maken van dezelfde blokjes. De voertuigen die je kan maken zijn een graafmachine, een auto met een laadbak en een hoogwerker. Dit pakket is voor kinderen vanaf zes jaar en bevat 64 onderdelen.


LEGO City Graafmachinetransport

Net buiten LEGO City komt een nieuw wegrestaurant. Eerst moeten er bomen worden gekapt en er moet een ruimte vrijkomen om het restaurant te kunnen bouwen. Help jij mee met je graafmachine? Naast de graafmachine zit er ook een grote vrachtwagen bij die spullen kan vervoeren. Het pakket bestaat uit 305 onderdelen en twee minifiguren. De set is voor kinderen vanaf vijf jaar.