LEGO Jurassic World aanbiedingen

LEGO Jurassic World aanbieding

De fans van Jurassic World en Jurassic Park zullen zich wanen in de wereld vol dinosaurussen, helden en schurken. Deze fans kunnen hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze gaan bouwen aan de sets: voor elke leeftijd is er wel een geschikte dino te vinden van LEGO Jurassic World. Naast fans van Jurassic World en Jurassic Park, zullen ook andere liefhebbers van dinosaurussen genieten van de vele avonturen in een heel andere dimensie.

Dinosaurussen

Zoals we weten, bestaat Jurassic World voor het overgrote deel uit dinosaurussen. Een populaire bouwset is de 75936 Jurassic Park: T. rex chaos. Dankzij deze bouwset worden meerdere filmmomenten uit Jurassic Park nagebootst. Met de bouwset 75940 Ontsnapping van Gallimimus en Pteranodon ga je samen met Claire en Owen de jungle in om de dinosaurussen in veiligheid te brengen. Bovendien ga je met de populaire bouwset 76941 Achtervolging van dinosaurus Carnotaurus in een helikopter. Je hebt hierbij een groot doel: Carnotaurus achtervolgen!

Een fantasierijke wereld

Niet alleen de dinosaurussen maken deel uit Jurassic World. Ook zie je coole voertuigen en heldhaftige figuren terugkomen en wordt de wereld gevuld met kenmerkende gebouwen, meerdere laboratoria en wetenschappelijk materiaal. De figuren van LEGO Jurassic World hebben elk hun eigen karakter. Veel mensen zorgen met een goed hart voor de dinosaurussen, maar helaas niet iedereen. Er zitten namelijk ook een aantal schurken tussen de bewoners van Jurassic World.

De hoofdrolspelers in een wereld vol dinosaurussen

Zoals je net al hebt gelezen, maken veel personages deel uit van Jurassic World. Hieronder laten wij je kennis maken met de verschillende personages van LEGO Jurassic World.

Owen Grady: Owen Grady weet alles over dinosaurussen. Hij is een groep vol slimme raptors aan het trainen in Jurassic World. Tijdens die training heeft hij een speciale band ontwikkeld met Blue.

Dr. Alan Grant: Dr. Alan Grant is een paleontoloog. Hij heeft geholpen bij vele tragische gebeurtenissen in Jurassic Park, waardoor hij een tijdje uit de running is. Een aantal jaar later wordt hij weer overgehaald om mee te gaan op een trektocht, waarbij hij opnieuw in aanraking komt met gevaarlijke dinosaurussen.

Claire Dearing: Claire Dearing is de manager van Jurassic Park. Zij heeft een dinosaurusbeschermingsgroep opgericht, die zich inzet voor een goede samenleving tussen dino’s en mensen.

Dr. Wu: Dr. Wu is een wetenschapper als beroep. Hij heeft dinosaurussen succesvol gekloond in Jurassic Park en wordt daarom aangewezen om Jurassic World te helpen.

Eli Mills: Je wilt liever geen vrienden worden met Eli Mills. Eli is namelijk een schurk: hij wil dinosaurussen vangen en doorverkopen voor een groot bedrag, en de inwoners van Jurassic World weten hier niets van af.

Ken Wheatley: Net als Eli is Ken Wheatley geen lieveling. Hij is totaal niet betrouwbaar en het gaat hem alleen maar om het geld: hij wil dino’s vangen en doorverkopen. Hij verzamelt zelfs de tanden van de dinosaurussen.

Zia Rodriguez: Zia Rodriguez is de collega van Claire in de dinosaurusbeschermingsgroep. Zia gaat mee op reddingsmissie en haar beroep – paleodierenarts – komt goed van pas tijdens deze missie.

Veelgestelde vragen over LEGO Jurassic World

Waar is LEGO Jurassic World het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Jurassic World met het legonummer LEGO Jurassic World het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 56+ aanbiedingen van LEGO Jurassic World

Zijn er LEGO Jurassic World aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 56+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Jurassic World. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Jurassic World geschikt?

LEGO Jurassic World is geschikt voor de leeftijd vanaf 2 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Jurassic World