LEGO de Mandalorian aanbiedingen

LEGO Mandalorian

Mandalorian is een welbekende televisieserie die zich afspeelt in het universum van Star Wars. De gehele serie is erg bekend bij veel mensen en dus ook bij LEGO. LEGO heeft nu veel verschillende sets die horen bij deze serie en bij dit persoon. De Mandalorian is dus niet alleen een serie maar gaat ook over een persoon die zichzelf de Mandalorian noemt.

De Mandalorian

Mandalorian staat eigenlijk voor een premiejager en huurling en is helaas alleen. Hij doet zijn werk goed en krijgt opdrachten van buitenaf. Op een dag moet hij iemand omleggen die nog maar een kind blijkt te zijn. Toch vindt de Mandalorian dit niet goed waardoor hij het kind in bescherming neemt om hem veilig te houden. Door deze actie van de Mandalorian komt hij ook in gevaar en wordt hij achterna gezeten door verschillende groepen die hun om willen leggen. Dit is dus het begin van een spannend avontuur voor de Mandalorian en het kind, LEGO heeft ook verschillende sets ontwerpen wat gaat over de Mandalorian. De serie van de Mandalorian heeft meerdere seizoenen vol spanning en avontuur.

LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack

Ga het gevecht aan en win samen met de Mandalorian de spannende avonturen die jullie te wachten staan. Je kunt verschillende dingen doen met deze set zoals een fort bouwen zodat je jezelf kunt verdedigen. Ook kun je op je speeder rijden die is uitgerust met genoeg wapens zodat je sterk staat in de strijd met de tegenstander. Je kunt je eigen leger maken onder leiding van de Mandalorian en je tegenstanders uitschakelen met verschillende wapens die jij tot je beschikking hebt. Bouw dus snel je eigen leger en vecht tegen iedereen die je in de weg staat. In deze set zitten vier minifiguren waarmee jij de spannendste avonturen kunt beleven. Je kunt dus verschillende duels spelen met de andere figuren, zorg er dan natuurlijk wel voor dat jij als winnaar uit de bus komt. Deze set telt 102 stenen en is dus redelijk gemakkelijk te bouwen voor een jonge Star Wars fan. Deze set is voor kinderen die ouder zijn dan zes jaar. Pak dus snel de Mandalorian erbij en bouw je eigen leger zodat je elke strijd wint.