LEGO Basic aanbiedingen

LEGO Basic

LEGO Basic was een van de belangrijkste thema’s van LEGO. Het thema ging in op het bouwen van allerlei voorwerpen. Van huizen tot kantoren: alles kun je maken met LEGO Basic. Je kunt LEGO Basic ook wel kennen van de grote emmers vol met steentjes waar je zelf iets leuks van kan maken. Laat je eigen creativiteit los en maak de mooiste dingen met de sets van LEGO Basic.

LEGO Basic Dierenwinkel

Ben jij helemaal gek op dieren? Bij de dierenwinkel van LEGO kun je veel dieren een fijn thuis geven. Je hebt verschillende dieren zoals papegaaien, goudvissen, een hond en een kat. Ook heb je in deze set vier verschillende minifiguren die jou kunnen helpen met dit nieuwe avontuur van een eigen dierenwinkel met drie verdiepingen. Maak nu de set van maar liefst 2032 stukjes in elkaar en begin je eigen dierenwinkel met te gekke dieren. 

LEGO Basic warenhuis

Shoppen is natuurlijk een ding waar veel meiden en jongens van houden. Met LEGO kun je nu een mooi warenhuis in elkaar bouwen zodat jij de leukste dingen kunt shoppen. Het begint al buiten op straat waar veel mensen lopen met grote boodschappentassen. Ook kun je van buitenaf de etalagepoppen goed bekijken. Verder kun je genieten van een heerlijk ijsje terwijl de ramenwassers boven je de ramen boenen. Ga door de mooie grote draaideuren naar binnen en laat je verrassen door de binnenkant van dit mooie warenhuis. Je kunt er namelijk van alles halen: kleding, geurtjes, hoeden en nog veel meer. Ook kun je nu de mooiste outfits passen in de kleedhokjes en afrekenen bij de kassa’s. Pas wel op dat je niet teveel geld uitgeeft in deze mooie set van LEGO Basic.

LEGO Basic Winter Dorp Postkantoor

Dit supermooie winterhuisje staat in de mooie stad met nog meer producten van LEGO zoals het winter bakkerijtje. Je kunt deze stad nu helemaal afmaken met het mooie postkantoor. Breng post naar het postkantoor of haal juist post op. Maar pas wel op dat je iets lekker warms aantrekt want het is best koud buiten. Ook kun je de post wegbrengen met de postauto. Verder kun je even lekker op adem komen op het mooie versierde bankje tegenover het postkantoor. In deze set zitten maar liefst zeven minifiguren die jou kunnen helpen het postkantoor draaiende te houden. Ook kunnen de minifiguren post ophalen of wegbrengen. Word een echt postbode en kijk of dit leventje bij jou past. Veelgestelde vragen over LEGO Basic

Waar is LEGO Basic het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Basic met het legonummer LEGO Basic het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 18+ aanbiedingen van LEGO Basic

Zijn er LEGO Basic aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 18+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Basic. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Basic geschikt?

LEGO Basic is geschikt voor de leeftijd vanaf 4 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Basic