LEGO Achtbaan aanbiedingen

LEGO Achtbanen

De een wordt er misselijk van terwijl een ander er juist helemaal gek op is: achtbanen. LEGO heeft nu een oplossing gevonden voor iedereen of je nou misselijk wordt of niet. Met LEGO bouw je namelijk jouw eigen achtbanen en staan de spannendste avonturen op jou te wachten. Of je nou wat jonger bent of juist wat ouder, dat maakt voor LEGO niks uit;  er is voor iedereen wat wils. 

LEGO Creator Expert achtbaan

De LEGO Creator achtbaan is voor mensen van zestien tot 99 jaar. Het is een erg grote achtbaan. Het is dan ook wel even een klusje om het in elkaar te zetten, maar met de gebruiksaanwijzing komt het helemaal goed! De achtbaan gaat - zoals de meeste echte achtbanen - langzaam omhoog en gaat hard naar beneden. Vervolgens gaat de achtbaan weer een stukje omhoog, de bocht om en weer naar beneden. Dit wordt vervolgd door een aantal bochten en je bent weer rond. Naast de vette achtbaan zit er nog een mini kiosk, ticketverkoop en een suikerspinkraam bij de set en natuurlijk de achtbaankarretjes. Het zijn in totaal 4124 onderdelen en elf minifiguren.

LEGO Friends Pretpark achtbaan

Voor de wat jongere kinderen van acht tot twaalf heeft LEGO Friends ook een leuke achtbaan. Stap in een karretje en maak een rondje in de achtbaan. In de set zitten de bekende figuren Andrea, Emma, Naya en Matthew. Naast de achtbaan valt er nog veel meer te beleven. Er zit namelijk een reuzenrad en een soort vrije val bij. Het pakket bestaat uit 1124 onderdelen en vier minifiguren.

 LEGO Friends Magische Kermis Achtbaan

LEGO friends heeft wel twee achtbanen! De LEGO friends magische kermis achtbaan is voor kinderen vanaf acht jaar. Het bestaat uit 971 onderdelen. Andrea, Stella, Camila en Claire zitten bij het pakket in. De achtbaan ziet er supermagisch uit. De karretjes zijn gemaakt in de vorm van konijnen, hij gaat door een aantal poortjes heen en in het midden staat een indrukwekkende goocheltent.

LEGO Creator Piratenachtbaan

Voor de wat stoerdere kinderen is er ook een piratenachtbaan! De karretjes zijn in de vorm van een haai: je moet het maar durven... In deze spannende achtbaan ga je door een echt doodshoofd heen. Als dan nog niet eng genoeg is kom je ook nog eens langs een piratenschip. De achtbaan ziet er erg spectaculair uit door de vele details. Het pakket bestaat uit 923 onderdelen en vier minifiguren.