LEGO Ghostbuster aanbiedingen

LEGO Ghostbuster

De Ghostbusters kennen we natuurlijk van de films. Naast films zijn er ook games, pretparken en strips. Het is dus een erg bekend fenomeen. Ook LEGO heeft een ontzettend mooie auto van de Ghostbusters. Het is een replica, want hij lijkt ontzettend op de echte auto van de Ghostbusters. Daarom heeft LEGO ook een ontzettend mooie auto in zijn collectie van de Ghostbusters.

LEGO Creator Expert Ghostbusters ECTO 1 (10274)

Verzamel je samen met de groep in de brandweerkazerne en bedenk een plan hoe jullie de spoken gaan vangen. Doe onderzoek en maak een planning, waar moeten jullie heen? Wie gaat waar naartoe of gaan jullie allemaal samen? Bedenk alles goed van tevoren en voorkom dat je voor verrassingen komt te staan. Maak wapens of andere voorwerpen die je kunnen helpen bij het vangen van geesten. Bevestig alle wapens aan de auto en ga op pad! Race naar de locatie, maar kijk wel uit. Dit pakket bevat 2352 onderdelen en geen minifiguren. De set is voor mensen boven de achttien. Er zitten superveel details op en in de auto. De auto is daarom ook leuk te gebruiken als accessoire in je huis of bijvoorbeeld op kantoor. Er zitten veel onderdelen op die je kan herkennen uit de film, zoals een verschuifbare stoel, een valluik, maar ook het stuur kan bewegen. Wat ook zeker niet kan missen is het logo van de Ghostbusters die op de zijkant van de auto zit. De auto zelf is 47 centimeter lang, 16,5 centimeter breed en 22,5 centimeter hoog. De auto is leuk om in elkaar te zetten, vooral met alle details en bewegende onderdelen. 

LEGO Ghostbusters Ecto (75828)

Ook voor de wat jongere bouwers heeft LEGO een gave Ecto auto van de Ghostbusters. Deze is net wat kleiner, namelijk 37,8 centimeter lang, 26,5 centimeter breed en 6,1 centimeter hoog. Hij is makkelijk om in elkaar te zetten maar hij heeft wel veel mooie details. Zo staat ook op deze auto het logo van de Ghostbusters. De set bevat 556 onderdelen en zelfs de vijf minifiguren. Je kan dus echt op spokenjacht gaan samen met de figuren uit de film. De set is voor kinderen vanaf acht jaar.