LEGO voor 4 jaar aanbiedingen

Lego Speelgoed vanaf 4 Jaar

LEGO is er in alle soorten en maten: jongens- en meisjesproducten, moeilijke bouwsets en grote gebouwen of kleine huisjes. Dit is overigens niet alleen voor de volwassenen, maar ook voor de kleine bouwers heeft LEGO genoeg aanbod. Veel LEGO-producten voor kinderen zijn gebaseerd op thema’s zoals Frozen, Disney, Spiderman en Minions. Bovendien zijn de LEGO-producten voor kinderen gemakkelijk in elkaar te zetten. Dit zijn een aantal voorbeelden van leuke LEGO-pakketten voor kinderen van vier jaar.

LEGO Juniors

LEGO Juniors is een thema speciaal voor de kleine LEGO-bouwers onder ons. LEGO Juniors heeft vooral superveel LEGO-voertuigen. Van vuilniswagens, brandweerauto’s en reparatietrucks tot raceauto's, Spiderman-auto's tot auto’s van Cars. Naast voertuigen heeft het thema ook andere pakketten van bekende verhalen zoals het boshutje van Sneeuwwitje, de koets van Assepoester, de onderwaterwereld van prinses Ariël en een garage van Cars. Omdat de pakketten echt bedoeld zijn voor kleine kinderen zijn de voertuigen, kastelen en andere gebouwen heel makkelijk in elkaar te zetten. Er zit een heel eenvoudige uitleg bij zodat je samen met je kind heerlijk kan gaan bouwen. Ook heeft LEGO Juniors handige speelgoedkoffers. In dat koffertje zitten alle onderdelen zodat je het speelgoed overal mee naartoe kan nemen.

LEGO Duplo

LEGO Juniors is niet het enige thema met makkelijke bouwsets. Zo heb je ook nog LEGO Duplo. De Duplo-blokken zijn veel groter dan de normale blokjes van LEGO: deze blokken zijn namelijk twee keer zo groot. Zo is de kans dat jouw kleine een blokje in de mond stopt veel kleiner. Ook zijn deze pakketten nog makkelijker in elkaar te zetten. Daarnaast heeft LEGO Duplo veel leuke thema’s zoals Frozen. Verder zijn het allemaal producten waar de kinderen hun fantasie in kwijt kunnen. Zo zijn er leuke pakketten van de politie en de brandweer, maar ook zijn er pakketten van raceauto’s, dierentuinen, treinen, vliegtuigen en nog veel meer. Ook verkoopt LEGO Duplo opbergdozen. In deze doos kun je alle onderdelen kwijt, zo kan je de bouwsets heel makkelijk opruimen en wellicht meenemen. 

Andere thema’s voor vierjarigen

Ook zijn er genoeg andere thema’s die verschillende pakketten hebben voor jonge kinderen. Voorbeelden van thema’s met pakketten voor kinderen zijn LEGO Friends, LEGO Batman, LEGO Ninjago, LEGO City en nog veel meer!