LEGO Juniors aanbiedingen

LEGO Juniors

Ben je jong of oud? LEGO maakt het niet uit, want er is voor iedereen wat. Zo heb je zelfs een thema voor de echte kleintjes van vier tot zeven jaar. Deze bouwpakketten zijn erg makkelijk om in elkaar te zetten.

LEGO Juniors City Brandweer Koffer (10740)

Met de LEGO Juniors City brandweerauto is jouw LEGO-dorp altijd beschermd tegen brand. Wees overal op voorbereid en red je dorp met de brandweerauto of motor. Dit pakket bevat een brandweerauto, motor en een schuurtje met vlammen. Er zijn 110 onderdelen en het valt makkelijk in elkaar te zetten.

LEGO Juniors prinsessen

Ook zijn er meerdere prinsessenthema’s binnen LEGO Juniors. Zo is er een sneeuwwitje boshut. Met daarin een klein boshuisje en een poppetje van sneeuwwitje en nog wat schattige diertjes. Dit pakket bestaat uit 67 onderdelen. Naast sneeuwwitje is er een Frozen-set. Deze is wat meer uitgebreid. Het is het bekende ijskasteel van Elsa, met een leuke glijbaan waar de poppetjes Anna en Elsa vanaf kunnen glijden. Het pakket bestaat uit 94 onderdelen en is ook makkelijk om in elkaar te zetten. Ook is er nog een mini kasteel van Belle uit het bekende sprookje Belle en het Beest. Het pakket bestaat uit 87 onderdelen met een kasteel, Belle en de bekende pratende voorwerpen. 

LEGO Juniors Cars

LEGO Juniors heeft meerdere pakketten van de bekende auto’s van Cars. Zo heb je de LEGO Juniors Cars 3 Smokeys Garage. Maak Bliksem McQueen klaar voor de race tegen Junior Spoon en repareer de banden van Bliksem in jouw autogarage. Dit pakket bevat 116 onderdelen en is bedoeld voor kinderen tussen de vier en zeven jaar. Met een ander pakket, de Lego Juniors Cars 3 Florida 500 Finalerace, kan je echt racen tegen elkaar. Race met Bliksem McQueen, Jackson Storm, Cruz Ramirez, Mack en Guido. Geef de winnaar een prijs op het erepodium. Dit pakket bestaat uit 266 onderdelen en is voor kinderen tussen de vijf en acht jaar.

Thema’s LEGO Juniors

Verder heeft LEGO Juniors nog een pakket van Jurassic World met draken, een vulkaan en een reddingshelikopter. Bescherm jouw LEGO-wereld tegen gevaarlijke draken met LEGO Juniors Jurassic World (10656). Naast dat je jouw wereld moet beschermen, moet je natuurlijk ook je wereld schoonhouden met de LEGO Juniors vuilniswagen. Verder zijn er nog pakketten van Ariël, Spiderman, paarden, batman en veel meer. Genoeg te beleven!


Veelgestelde vragen over LEGO Juniors

Waar is LEGO Juniors het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Juniors met het legonummer LEGO Juniors het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 58+ aanbiedingen van LEGO Juniors

Zijn er LEGO Juniors aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 58+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Juniors. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Juniors geschikt?

LEGO Juniors is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Juniors