LEGO Speed Champions aanbiedingen

Bekijk hier alle LEGO Speed Champions aanbiedingen

Heb jij altijd al eens een McLaren, Audi of Ferrari willen besturen? Met de LEGO Speed Champions wordt jouw droom werkelijkheid! De bouwsets van Speed Champions bestaan uit snelle, realistische en iconische auto’s van bekende automerken die jij zelf kunt bouwen. Voor iedereen met een grote passie voor raceauto’s zullen de bouwsets van LEGO Speed Champions te gek zijn.

De snelste sportauto’s

Het LEGO-thema Speed Champions bracht allereerst bouwsets uit met onder andere auto’s van de merken Ferrari, McLaren en Porsche. Even later voegde het thema de automerken Audi, Bugatti, Chevrolet, Dodge, Ford, Jaguar, Lamborghini en Nissan toe. De nieuwste bouwsets zijn de Mercedes-AMG, Mercedes-AMG Petronas Motorsport en bovendien zijn er modellen uitgebracht van Ferrari, Ford en Porsche. Naast deze bekende automerken bestaan er nog meer auto’s in de Speed Champions-collectie: het aanbod is enorm. Dankzij LEGO Speed Champions kun jij met deze auto’s de top bereiken! Bouw een pitstraat inclusief alle techniek om jouw auto te voorzien van de laatste technische snufjes en jij bent klaar voor de start.

Boordevol details

Het plezier van de bouwsets van LEGO Speed Champions zit ‘m in de details. Deze speelgoedauto’s zijn kleine versies van de bestaande auto’s en hebben een breed scala aan onderdelen, details en voorwerpen. Ook voor kinderen die nog niet genoeg bouwervaring hebben zijn de sets van LEGO Speed Champions geschikt. Bovendien is het goed om te weten dat deze raceauto’s niet werken op batterijen of op stroom: met een fantasierijke wereld zullen de auto’s vanzelf worden aangedreven. Dankzij LEGO Speed Champions wordt de creativiteit aangewakkerd en worden de autodromen realiteit. Laat het racen tegen de vrienden en familie maar beginnen!

Populaire bouwsets van LEGO Speed Champions

Het aanbod in de racewereld van LEGO Speed Champions is zo groot, dat je wellicht niet weet voor welk automerk jij moet gaan. Daarom zetten wij hieronder de populairste bouwsets van dit thema voor je op een rij, zodat jij binnen no time aan jouw geliefde sportwagen kunt bouwen.

  • 76901 Toyota GR Supra: Deze gedetailleerde replica biedt een leuke bouwervaring voor jong en oud. Deze Toyota heeft een breed chassis met twee stoelen in de cockpit. Bovendien zit er in deze bouwset een minifiguur, wie een Toyota-coureur is gekleed in een racepak met een veiligheidshelm. Met zijn 299 stukjes biedt deze LEGO-set genoeg bouwplezier, waarna je vervolgens met deze auto rond kunt racen.
  • 76902 McLaren Elva: De McLaren Elva is niet alleen een pronkstuk in het interieur, maar kan ook zorgen voor de nodige speeluurtjes. Daarnaast kun je natuurlijk optimaal genieten van de race-ervaring. Net als de Toyota heeft ook de McLaren een breed chassis met twee stoelen in de cockpit. Ook het minifiguur draagt een racepak met een veiligheidshelm.
  • 76903 Chevrolet Corvette C8.R racewagen en 1968 Chevrolet Corvette: Dat is nog eens een mond vol. De Chevrolet Corvette C8.R racewagen en 1968 Chevrolet Corvette LEGO-set is een bouwset speciaal voor de liefhebber van authenthieke auto’s. Zoals de naam al doet vermoeden, vind je in deze bouwset twee klassiekers terug inclusief twee coureurs in een racepak.

Veelgestelde vragen over LEGO Speed Champions

Waar is LEGO Speed Champions het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Speed Champions met het legonummer LEGO Speed Champions het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 93+ aanbiedingen van LEGO Speed Champions

Zijn er LEGO Speed Champions aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 93+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Speed Champions. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Speed Champions geschikt?

LEGO Speed Champions is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Speed Champions