LEGO boeket aanbiedingen

LEGO Boeket

Een boeket is natuurlijk supermooi om te geven aan iemand die jarig is of gewoon als een cadeautje. Het enige ding is dat bloemen al snel doodgaan. LEGO heeft de perfecte oplossing zodat de bloemen niet doodgaan, je kunt het boeket gebruiken om te geven of om gewoon voor jezelf te bewaren. Ook gaan de bloemen van LEGO niet zo snel dood. Zet nu snel het bloemenboeket in elkaar en geniet van het mooie boeket van bloemen die je zelf hebt gemaakt. 

Creatief met LEGO-bloemen

Lekker ontspannen is natuurlijk wat ieder mens wil. Lekker wegdromen bij het maken van iets moois met LEGO. Neem nou een LEGO-bloemenboeket, daar word je toch automatisch een stuk gelukkiger van? Je hoeft tijdens het bouwen van deze set even ergens anders aan denken. Een boeket wat nooit doodgaat is super makkelijk en het staat ook nog eens mooi voor op kantoor of juist in de gezellige woonkamer. Ook kun je het mooie boeket weggeven aan iemand die je lief is of juist voor een verjaardag of een ander jubileum. Er zijn dus genoeg redenen om lekker een boeket in elkaar te zetten met LEGO en heerlijk te ontspannen.

LEGO Creator Expert Bloemenboeket

Het boeket van LEGO Creator Expert is perfect om te geven aan een ander, het heeft verschillende soorten kleuren en natuurlijk ook allemaal verschillende bloemen waarmee jij een ander erg blij kunt maken. Het gehele boeket is alleen maar gemaakt van LEGO en de stengels van de bloemen kun je zo lang of zo kort maken wat jezelf mooi vindt staan. Ook hebben bijna alle bloemen verstelbare bladeren die je dus op verschillende hoogtes kunt hangen. Je kunt het boeket helemaal zelf samenstellen en dus elke bloem anders maken. Zo heeft bijna niemand dezelfde bos bloemen en is het een mooi uniek cadeau waar je iemand mee kan verrassen. Deze LEGO-set is onderdeel van de botanische collectie van LEGO, dat betekent dat de stenen van plantaardige producten zijn gemaakt. Er zitten ongeveer 756 stenen in deze set en het nummer die dit product heeft is 10280. De bloemen zijn bedoeld voor mensen die ouder zijn dan achttien jaar. Zet dus snel dit boeket in elkaar en geef het aan iemand die bijzonder voor je is.