LEGO The Simpsons aanbiedingen

LEGO The Simpsons

Iedereen kent het gele gezinnetje wel van de televisie. De animatieserie The Simpsons is wereldwijd razendpopulair. Het gezinnetje bestaat uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. In deze animatieserie wordt een Amerikaans gezin op de hak gevolgd met al hun gekke avonturen. LEGO heeft nu ook de tofste dingen bedacht voor de grootste Simpsons-fans die geen genoeg kunnen krijgen van dit leuke gezin.

LEGO The Simpsons House

De Simpsons House is het bekendste huis in Springfield. De gekste avonturen kun je bedenken in dit huis vol details. Tijdens het spelen kun je het huis openklappen zodat je in alle kamers goed zicht hebt en je in alle kamers kunt spelen. Bij deze set zit dus het hele huis, de gehele familie in minifiguren en een te gekke skateboardschans. Ga samen met de kinderen skaten in de achtertuin of maak de lekkerste koekjes in de keuken. Het huis bestaat uit 2523 stukjes. Zet het huis maar snel in elkaar voor de gekste avonturen met dit gezin.

LEGO The Simpsons Kwik-E-Mart

De bekendste winkel uit Springfield mag ook niet ontbreken in dit thema van LEGO: de Kwik-E-Mart. Je hebt het grote reclamebord staan waar je onderdoor kunt lopen met het hele gezin. Je kunt daarna de winkel in om op zoek te gaan naar de gekste producten voor je wekelijkse boodschappen. Ga met Bart op zoek naar de schoonheidsproducten, luiers, gebak, hondenvoer en nog veel meer. Ook is er een Buzz Cola-automaat, vruchtensap dispensers, spelletjes, koffiezetapparaat, een geldautomaat en stapels Power Sauce-dozen. Zorg dat je niemand van het gezin kwijt raakt in deze grote supermarkt. Voor je het weet zit iemand met de vieze vingers alweer aan de verse donuts. Op het dak van de supermarkt is nog een ruimte waar Apu’s geheime groentetuin is. Ook is er altijd een boef die de supermarkt wil beroven. Ga er samen met Apu achteraan en zorg dat er niks mist uit de supermarkt.

LEGO The Simpsons Minifiguren Serie 2

Al deze leuke avonturen kunnen natuurlijk niet gespeeld worden zonder de familie. De toffe minifiguren zijn er nu ook anders. Je hebt de eerste serie maar er is nu een tweede deel van de minifiguren. Deze collectie bestaat uit zestien bekende figuren van de serie. De figuren zijn nu anders aangekleed dan in de eerste serie. Homer heeft bijvoorbeeld een net pak aan, Marge heeft een mooie jurk aan en Bart is verkleed als Bartman. Je weet van tevoren niet welke minifiguur je hebt gekocht dat is dus een verrassing!Veelgestelde vragen over LEGO The Simpsons

Waar is LEGO The Simpsons het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO The Simpsons met het legonummer LEGO The Simpsons het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 2+ aanbiedingen van LEGO The Simpsons

Zijn er LEGO The Simpsons aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 2+ aanbiedingen van lego sets van LEGO The Simpsons. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO The Simpsons geschikt?

LEGO The Simpsons is geschikt voor de leeftijd vanaf 9-12 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO The Simpsons