LEGO voor 5-6 jaar aanbiedingen

Lego Speelgoed vanaf 5 Jaar

LEGO bouwsets kunnen soms best wel ingewikkeld zijn voor kinderen om in elkaar te 

zetten. Gelukkig denkt LEGO overal aan, want er zijn ook superveel sets voor kleine kinderen. Deze sets zijn supermakkelijk in elkaar te zetten. Het zijn vaak niet de grootste of ingewikkeldste producten. Verder zit er ook een hele duidelijke uitleg bij. Er zijn speciale thema’s zoals LEGO Juniors of LEGO Duplo. Of je nou een stoer politiegebouw wil of liever een leuk prinsessenkasteel, LEGO heeft het allemaal! Van kleine pakketten van een ijskar tot hele politiegebouwen. Hieronder lees je een aantal voorbeelden van leuke en makkelijke producten voor kinderen. 

LEGO 4+ Disney Frozen 2 Elsa’s Koetsavontuur (41166)

Ga op avontuur met de koets van Frozen. Zet Sven het rendier voor de koets en ga op avontuur door de prachtige wereld van Frozen. In dit pakket zit het minifiguur van Elsa de wonderlijke ijsprinses. De koets is supermakkelijk om in elkaar te zetten. Het pakket bevat 116 onderdelen en dus een minifiguur van Elsa. Naast dat Sven het bekende rendier erbij zit, zit er ook een baby rendier bij. Ga op avontuur in de koets en ontdek de mooie natuur van de Frozen wereld.

LEGO Spiderman Vultures Vrachtwagenoverval (76147)

Ben jij meer fan van Spiderman, dan heeft LEGO ook Spiderman-pakketten voor kinderen. Kijk uit! Terwijl hele bijzondere diamanten worden vervoerd in de vrachtwagen van de bank, probeert Vulture de diamanten vanuit de lucht te stelen. Maar gelukkig komt Spiderman eraan, houd Vulture tegen en red de diamanten. Lukt het jou om de diamanten naar een veilige plek te brengen? Het pakket is makkelijk in elkaar te zetten en bestaat uit 93 onderdelen. Verder zitten er vier minifiguren bij, waaronder Spiderman en Vulture. 

LEGO City BRandweerhelikopter Reddingsoperatie (60248)

Oh nee! Er is brand in de grote stad van LEGO City. Ga zo snel als je kan naar de brandweerauto en rij naar de brand. Als je aankomt zie je dat de brand wel erg groot is. Bel daarom gauw je collega in de brandweerhelikopter. Lukt het jou om de brand te blussen? In het pakket zit een brandweerauto, brandweerhelikopter en natuurlijk de brand zelf. Help het brandweerteam want LEGO City moet beschermd worden. Het pakket bestaat uit 93 onderdelen en drie minifiguren waarvan, twee brandweermannen.