LEGO Agents aanbiedingen

LEGO Agents

Wil jij agent worden? Met LEGO Agents kun je mee op pad met de stoerste agenten. Je kunt zo jouw skills ontwikkelen die je nodig hebt om een goed agent te worden. Maar pas op, want de beruchtste boeven zitten achter je aan! Lukt het jou en de andere agenten om de boeven voorgoed achter de tralies te zetten?

LEGO Agents Speedboot Reddingsactie

Er is een groot probleem, een van de agenten is ontvoerd, namelijk agent Trace. Ze is ontvoerd door de handlangers van Dr. Inferno. Ze zit nu op het water en staat op het punt gevoerd te worden aan de haaien! Jouw taak is om deze missie niet naar de haaien te laten lopen, samen met de andere agents kun je Trace redden op de speedboot voor gadgets. Er zit zelfs een kleine onderzeeër bij de speedboot. Verken het gebied met de onderzeeër en probeer Trace zo snel mogelijk te redden van Dr. Inferno. Ze mag namelijk niet aan de haaien gevoerd worden!

LEGO Agents Turbocar Achtervolging

Dr. Inferno heeft een draagbare computer met allemaal belangrijke informatie. Aan jou de taak om die computer te pakken. Deze informatie kan namelijk heel schadelijk zijn voor de agents. Je moet naar de basis van Dr. Inferno, want als je daar eenmaal binnen bent moet je de computer pakken en zorgen dat je zo snel mogelijk wegkomt. Gelukkig heb je een mooie auto vol gadgets meegenomen die jouw helpt vluchten van Dr. Inferno en zijn handlangers. In de turbocar die je helpt vluchten zit nog een groot ingebouwd wapensysteem waarmee je Dr. Inferno mee kunt afschudden. Hopelijk hebben ze nog geen informatie doorgespeeld aan nog meer vijanden. In deze set zit de coole turbocar en zijn speciale gadgets. Hopelijk wordt je niet gepakt bij deze super spannende missie. 

LEGO Agents 4-WD Achtervolging

Er is een groot gevaar op komst. De gevaarlijke Dr. D. Zaster is onderweg om de hele stad onder te spuiten met het vieze slijm dat hij gemaakt heeft. Jouw taak is om de helikopter te onderscheppen die kilo’s slijm aan boord heeft. Doe dit wel op een rustige manier want straks loopt het vieze slijm alsnog door de stad heen. Gelukkig heb jij een 4WD met geveerde wielen tot je beschikking waarmee jij deze helikopter kunt tegen houden. Ook zit er bij de auto nog een paar raketten en nog meer apparatuur om de gevaarlijke schurk en zijn plannen te stoppen. Lukt het jou om de stad te redden?Veelgestelde vragen over LEGO Agents

Waar is LEGO Agents het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Agents met het legonummer LEGO Agents het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 6+ aanbiedingen van LEGO Agents

Zijn er LEGO Agents aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 6+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Agents. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Agents geschikt?

LEGO Agents is geschikt voor de leeftijd vanaf 7-8 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Agents