LEGO Bionicle aanbiedingen

LEGO Bionicle

Bionicle staat voor Biological Cronicle. Bionicle was eerst een deel van het LEGO Technic-thema. Dit was in 2001 toen Bionicle net nieuw was, maar een jaar later in 2001 werd LEGO Bionicle een eigen thema. In 2010 is het thema stopgezet en overgenomen door LEGO Hero Factory, maar niet getreurd: in 2015 kwam het thema helemaal vernieuwd terug!

Het verhaal van Bionicle

Maar wat is Bioncicle nou eigenlijk precies? Het verhaal gaat over wezens die half mens en half robot zijn. Makuta Teridax neemt het universum over want hij wil zijn broer Mata Nui weg hebben, maar niet iedereen is het hier mee eens. Andere helden zoals de Toa schieten te hulp en proberen hem tegen te houden. De gevechten spelen zich af op de eilanden Metru Nui, Mata Nui en Voya Nui. Tussen 2003 en 2009 zijn meerdere films van gemaakt, waaronder Mask of Light, Legends of Metru Nui, Web of Shadows en The legend Reborn. Later in 2015 en 2016 kwamen er twee series uit, die Masks of Power en The journey to One heetten. Bij de films en series hoorde ook meerdere liedjes. De eerste twee nummers heten ‘Hero’ en ‘Caught in a Dream’.

LEGO Bionoicle Kiina (8987)

Bescherm het Universum van Mata Nui en vecht tegen zijn broer Makuta. Zorg dat hij niet van je wint, anders heb je straks geen universum meer. Kiina is een vrouwelijk figuur en is nergens bang voor. Zet Kiina in elkaar en vecht voor je vrijheid. Dit pakket bestaat uit 43 stukjes.

LEGO Mazeka (8954)

Met Mazeka in je team hoef je niet bang te zijn. Mazeka is een hele goede spion en een van de beste strijders. Hij kan 360 graden draaien zodat hij alle kanten op kan schieten. Hij is op alles voorbereid en staat altijd voor je klaar. Dit pakket is voor kinderen vanaf 9  jaar.

LEGO Bionicle Schedelridder

Bewaak jouw gebied met de schedelridder. De ridder is erg flexibel en kan heel erg makkelijk in verschillende houdingen veranderen. Met zijn vier armen kan hij iedereen verslaan. Er valt niet te winnen tegen de schedelridder. Het pakket bevat 71 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar. 

LEGO Bionicle Beschermer van het Gesteente

Pas op op de weg richting de woestijn, want wie weet kom je de schedelspin wel tegen. Gebruik je wapen om langs de spin te komen. Dit pakket bevat 73 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar. Veelgestelde vragen over LEGO Bionicle

Waar is LEGO Bionicle het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Bionicle met het legonummer LEGO Bionicle het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 57+ aanbiedingen van LEGO Bionicle

Zijn er LEGO Bionicle aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 57+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Bionicle. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Bionicle geschikt?

LEGO Bionicle is geschikt voor de leeftijd vanaf 6-12 maanden Bekijk hier alle lego sets van LEGO Bionicle