LEGO Goederentrein aanbiedingen

LEGO Goederentreinen

Ben jij een echte treinfanaat? LEGO heeft voor jou de tofste goederentreinen op een rijtje gezet. Maak nu de leukste wegen met rails en laat jouw goederentrein op reis gaan om de belangrijkste goederen af te leveren bij het juiste adres. Speel samen met je vrienden en ga samen op ontdekking uit hoe het leven eruit ziet als machinist en let goed op de rails dat je wel de goede kant opgaat.


LEGO City Goederentrein Luxe

Bouw je eigen treinrails en maak de weg klaar voor jouw mooie goederentrein. In deze set heb je verschillende soorten rails die je kunt gebruiken voor jouw toffe reis. Ook zit er bij deze set een afstandsbediening zodat je jouw goederentrein kunt bedienen op afstand. De trein heeft een locomotief waar je je minifiguur in kan zetten om de trein te besturen. Verder telt de trein nog vier wagons zodat je genoeg goederen mee kunt nemen om af te zetten. Verder heb je nog een hijskraan zodat je de goederen in de trein kunt laadden Daarnaast heb je daar ook nog een vorkheftruck voor. Bij deze set van LEGO zitten ook vijf minifiguren die jij allemaal een taak kunt geven zodat de trein zo snel mogelijk kan gaan rijden en de goederen kan leveren. Let wel op dat er geen batterijen in deze set zitten inbegrepen.


LEGO City Goederentrein

Ga samen met vrienden op pad om de LEGO goederentrein zo snel mogelijk klaar te maken voor een lange reis. Je kunt deze trein besturen met een afstandsbediening. Ook kun je de rails zelf in elkaar zetten zodat je de goede route rijdt om op tijd alle pakjes af te leveren. Deze set telt maar liefst 831 verschillende onderdelen voor dit leuke avontuur. De aanbevolen leeftijd van deze set is zes tot twaalf jaar. Pak maar snel je trein in zodat hij kan gaan rijden.


LEGO DUPLO Goederentrein

Ook voor de jongere kinderen is er een fantastische set ontworpen met een goederentrein. Op jonge leeftijd kunnen ze leren hoe treinen werken en hoe dat allemaal in elkaar zit. Ze kunnen de trein zelf makkelijk bedienen. Ook kunnen ze een kijkje nemen in het leven van een machinist en zelf op avontuur gaan met deze toffe goederentrein. Als je de trein een klein duwtje geeft rijdt hij vanzelf vooruit en de trein kan gestopt worden om hem van de rails af te halen. De trein kan ook toeteren, laat je kind actie stenen op de rails leggen en tadaa de trein toetert net als een echte trein!