LEGO Trolls aanbiedingen

LEGO Trolls

Trolls World Tour is een bekende film. LEGO heeft hier dan ook een thema van. Je hebt verschillende personages zoals Poppy, Barb, Tiny Diamond en een zeemeermin. De personages hebben allemaal hun eigen karakters. Zo is Poppy helemaal van de popmuziek en Barb van de Hard Rock. De zeemeermin is helemaal thuis bij de techno en Tiny Diamond meer van de Hip-Hop. Zo heeft elk personage een eigen muzieksmaak. Wat is jouw favoriete muzieksmaak? Ontdek het met de LEGO Trolls-sets.

LEGO Trolls Dansfeestje op het Techno Rif

Is een technofeestje iets voor jou? Ontdek het met de zeemeermin op haar feestje. De muziek en lichten gaan aan en je kan helemaal los gaan met je dans moves. Ga achter de DJ-tafel staan en bepaal welke liedjes worden gedraaid. Accepteer je ook verzoeknummertjes? Maak er een groot feest van! De set bestaat uit 173 onderdelen en is voor kinderen vanaf vijf jaar. Er zit een minifiguur bij en dat is de zeemeermin.

LEGO Trolls Feest in Trol Dorp

Het is feest in het Troll Dorp. Ga jij ook samen met Poppy, Branch, Tiny Diamond en Cooper naar het feest? Maak er een feestje van met al deze feestbeesten. Iedereen heeft verschillende muzieksmaken, Bepaal zelf welke muziek er gedraaid wordt en zorg dat iedereen het leuk vind. Doe een optreden op het podium of glij van de miniglijbaan. Dit pakket bevat 380 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar. 

LEGO Trolls Volcano Rock City Concert

Er is volgende week een concert in het dorp van de Trollen. Help jij bij de voorbereidingen? Zet het podium in elkaar en maak het zo spectaculair als je zelf wil. Installeer de muziek boksen en de lichten. Zorg dat alles precies klaar staat zodat de artiesten zo kunnen optreden. Speel jij op de gitaar of misschien wel op het drumstel, of is zingen meer jouw ding? Geef het beste optreden en vermaak alle bewoners van het Troll Dorp. Dit pakket bevat 387 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar. Er zitten drie minifiguren bij waarvan Poppy, Branch en Barb. 

LEGO Trolls

Even geen zin in al die feestjes? Ga dan op avontuur met de luchtballon (41252). Vlieg de lucht door met Poppy, Branch en Biggie. Dit pakket bevat 250 onderdelen en heeft drie minifiguren. Heb je hoogtevrees? Ga dan mee op avontuur op de wildwaterbaan (41253). Ook in dit pakket ga je op avontuur met Poppy, Branch en Hickory. Dit pakket bevat 159 onderdelen en is voor kinderen vanaf vier jaar.Veelgestelde vragen over LEGO Trolls

Waar is LEGO Trolls het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Trolls met het legonummer LEGO Trolls het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 9+ aanbiedingen van LEGO Trolls

Zijn er LEGO Trolls aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 9+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Trolls. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Trolls geschikt?

LEGO Trolls is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Trolls