LEGO Rails aanbiedingen

LEGO Rails

Ben je ook helemaal gek op treinen en krijg je geen genoeg van de treinspeel-sets van LEGO? LEGO heeft nu ook allemaal soorten rails-sets waarmee je overal heen kunt wanneer je maar wilt. Je kunt de gekste sporen maken, het maakt allemaal niet uit. Zorg maar dat de treinen aankomen op de bestemmingen waar ze heen moeten. Ontwijk makkelijk verschillende obstakels door de flexibele rails. Succes met het maken van de tofste wegen voor treinen.


LEGO City Rechte en Gebogen Rails

Je hebt natuurlijk al de tofste treinen in huis gehaald voor dit fantastische avontuur. Nu kun je ook nog apart rails kopen zodat jouw treinen nog verder kunnen rijden. Bedenk nu de mooiste reizen naar de tofste plekken. In deze set zitten verschillende soorten rails. De set bestaat uit acht rechte rails. Hiermee kun je wegen maken die je rechtdoor wilt laten gaan. Daarnaast heb je vier gebogen rails waarmee je bochten kunt maken. Als laatste zitten er nog acht flexibele treinrails stukjes in. Hiermee kun je in de gekste vormen rijden. 


LEGO City Wissels

Wat is een treinspoor zonder de wissels? Je hebt bij de echte treinrails namelijk ook echte wissels. Bij de LEGO-sets is daar ook goed over nagedacht. In deze set heb je ook te gekke wissels die je kunt gebruiken om jouw treinspoor zo goed mogelijk te laten lopen. Deze set bestaat uit vier gebogen railelementen. Je hebt een rechter wissel die dus de rechterkant opgaat. Ook heb je een linker wissel. Je kunt deze rails ook gebruiken bij andere sets waardoor het spelen nog leuker wordt.


LEGO City Flexibele Rails

Er zijn nu allemaal al verschillende soorten rails voorbij gekomen. Maar LEGO heeft nu ook een toffe set ontworpen met flexibel rails. Deze rails zijn flexibel en makkelijk om in elkaar te zetten. In deze LEGO set zitten 24 verschillende stukken die je kunt gebruiken om de leukste treinritjes te maken. Verder zitten er acht rechte stukken in de set en dan de overige zestien stuks zijn flexibele rails. Door middel van die flexibele stukken kun je de trein om allerlei obstakels geleiden. Ontdek maar snel wat deze set voor jou te bieden heeft!