LEGO trekker aanbiedingen

LEGO Trekker

Houd jij ook zo erg van de landbouw en droom jij ervan om een eigen trekker te hebben? Dan zijn de trekkers van LEGO perfect voor jou en je kindje! Met de LEGO-trekkersets kun je namelijk je eigen boerderij starten. Zo kun je je fantasie z’n eigen vrije loop laten gaan en misschien heb je met wat hulp al wel een heel snel land aangelegd. De bouwpakketten van LEGO-trekker zijn erg gedetailleerd en erg realistisch. Perfect voor avonturen op de boerderij.  

Op avontuur 

Met de LEGO trekker bouwpakketten kan je een echt avontuur beleven op de boerderij. De sets kun je makkelijk in elkaar zetten en dan kan het echte avontuur beginnen. Want weet jij eigenlijk al wat je wil? Een akkerland of een echte dierenboerderij? Zodra je de trekkersets hebt, ben je al aardig op het goede pad naar de werkelijkheid. Lekker onderweg naar de dieren om ze eten te brengen, je land goed verzorgen door er bijvoorbeeld mest op te strooien en nog veel meer toffe dingen die jij kunt ontdekken wat je met je trekker kunt doen! Ga dus snel achter het stuur en kijk wat jij kunt doen op de welvarende boerderij.

Lego City Tractor

De Lego City Tractor-set van LEGO is erg bijzonder. Er is namelijk veel aandacht besteed aan de vele details om jouw avontuur met de trekker zo realistisch mogelijk te maken. Vanaf je vijfde kan je al beginnen met het bouwen van deze trekker. Je hoeft geen avontuur te missen op de boerderij, want deze trekker heeft alles in huis wat jij nodig hebt op de boerderij. Bij deze set van LEGO zitten allerlei verschillende minifiguren, zoals de boer en een konijn. Ook zitten er verschillende dingen bij om jouw dieren te voeren, zoals hooibalen die natuurlijk niet kunnen ontbreken op de boerderij. Verder is het bouwen van de trekker ook niet heel ingewikkeld, aangezien er een duidelijk instructieboekje bij zit die jou kan helpen bij het in elkaar zetten van deze trekker. Je kan samen met jouw boer de boerderij draaiende houden, aangezien er genoeg te doen is bij jou op de boerderij. Met deze set heb je urenlang speel- en bouwplezier.