LEGO Kraan aanbiedingen

LEGO Kraan

Ben jij een echte bouwvakker en houd jij van bouwen? Bouw met de hijskranen van LEGO een hele stad. Met een hijskraan maak je het jezelf makkelijker om gebouwen in elkaar te zetten. Dus om jouw LEGO-stad uit te breiden kan een hijskraan ontzettend erg helpen. 

LEGO Technic Kraan voor alle terreinen (42082)

LEGO Technic heeft een supergave kraan. De kraan heeft ontzettend veel details waardoor hij ook heel erg gemakkelijk beweegt. Naast dat dit er gaaf uitziet is het ook nog eens superhandig. Zo kun je met de kraan daadwerkelijk met de kraan dingen oppakken. Het allerleukste aan deze kraan is dat hem kan besturen. Er zit een V8 motor in, hierdoor kan je hem laten rijden. Dit is een supergaaf detail wat het spelen nog leuker maakt. En het ziet er ook nog eens cool uit! De kraan bestaat uit 4057 onderdelen en is voor kinderen vanaf elf jaar. Dit pakket bestaat niet alleen uit een kraan want het is een twee in een pakket. Dit betekend dat je hem ook nog kan veranderen in een mobile heimachine.

LEGO Duplo Torenkraan & bouwterrein (10933)

LEGO Duplo is een van de LEGO-thema’s speciaal gemaakt voor kinderen. De blokken zijn extra groot en de pakketten zijn heel makkelijk om in elkaar te zetten. Je kan het zo gek niet bedenken wat voor pakketten Duplo allemaal heeft, van dierentuinen en pretparken tot een politiebureau en brandweerkazerne. En natuurlijk niet te vergeten: een hijskraan. Met een hijskraan kan je een hele stad in elkaar zetten. Help de bouwvakkers door met jouw hijskraan voorwerpen op te tillen en gebouwen in elkaar te zetten. Zoek alle onderdelen bij elkaar en graaf met de graafmachine een plek waar een nieuw gebouw gebouwd kan worden. Breng vervolgens de onderdelen met de kiepwagen en hijs met de hijskraan de onderdelen naar boven. Het klusteam bestaat uit twee klusmannen en een klusvrouw. Verder zitten er nog twee andere minifiguren bij. De set bestaat uit 123 onderdelen en is voor kinderen vanaf twee jaar. Naast dat er een gave hijskraan bij zit, zit er ook een bulldozer, kiepwagen en graafmachine bij.