LEGO LEGO Monster Truck aanbiedingen

LEGO Monster Truck

Monster Trucks zijn supergave voertuigen. Ze staan bekend om de grote banden die eronder zitten. Doordat ze er zo anders uitzien dan andere voertuigen hebben ze een hele stoere en gevaarlijke uitstraling.  Durf jij het aan om in zo’n groot voertuig te stappen? Race tegen andere monstertrucks en win de race! LEGO heeft ontzettend veel verschillende trucks. 

LEGO City Monstertruck Transport (60027)

Het is tijd voor een wedstrijd met allemaal monstertrucks tegen elkaar. Ben jij er klaar voor? Train nog even van tevoren en ga langs de monteurs. Zet nog even alle puntjes op de i. Ben je er helemaal klaar voor? Rijd dan je truck op de transporter, hij zorgt ervoor dat jij samen met je truck veilig aankomt op het circuit. Rij alvast een paar rondjes op het circuit en wees honderd procent voorbereid. Ga jij de race winnen? Beleef het nu met de LEGO City Monstertruck. Na de race word je veilig terug gebracht met de transporter. Wees een team met de monteurs en zet een spectaculair optreden neer! Het pakket bestaat uit 299 onderdelen en drie minifiguren waarvan een coureur en twee monteurs. 

LEGO Monster Trucks (10655)

Ook voor de kleine racers onder ons zijn er hele gave monstertrucks. Doe kunstjes van de schans, spring over vuur en win de wedstrijd. In dit pakket zitten wel drie auto’s. Werk samen met de monteurs aan de monstertruck en zorg dat jij de beste, snelste en mooiste truck hebt. Voor als het fout gaat zit er ook een sleepwagen bij die jou kan komen redden. Het pakket bestaat uit 197 onderdelen en drie minifiguren waarvan twee coureurs en een monteur. De set is voor kinderen vanaf vier jaar. 

LEGO Racers

De sets van LEGO Racers staan bekend om de raceauto's. Zo heeft het thema ook drie hele gave Monstertrucks. De sets zijn voor kinderen vanaf zeven jaar. De trucks hebben allemaal een hele gave uitstraling maar toch hebben ze allemaal hun eigen kleur. Zo is er een hele gave groene (9095), een gele (9093) en een blauwe (9094). Welke truck kies jij?