LEGO DOTS aanbiedingen

LEGO DOTS

Het idee van de makers Laura Perron en Chiara Biscontin was dat kinderen kunnen experimenteren en leren dat ze mogen falen en daarna zichzelf kunnen verbeteren. Nog belangrijker vonden ze dat kinderen het idee krijgen dat ze zelf iets kunnen creëren. Ze wilden de kinderen meer zelfvertrouwen geven. Je bent bezig met verschillende kleuren en vormen. Er zijn namelijk superveel combinaties. Er zijn in totaal 42 LEGO DOTS-sets uitgebracht. De DOTS-sets zijn nog supernieuw, want ze zijn uitgekomen in 2020 in Londen. Later werden de sets ook uitgebracht in de VS. In juli 2020 stonden ze zelfs op de shortlist voor de Play Creators Awards. Tijdens kerst stonden ze op de Geoffrey’s Hot List en op de Dreamtoys 2020 kerstlijst. Een jaar later in 2021 heeft het thema de Global en European Toy Industry Performance award gewonnen. Het LEGO DOTS thema valt dus supergoed in de smaak!

Wat is LEGO DOTS?

De LEGO DOTS-producten waren gelijk superpopulair, maar wat is het nou eigenlijk? De LEGO Dots-producten bestaan uit kleine tegeltjes die je op een object kunt zetten. Het zijn een soort kubussen met schattige gezichtjes. Naast deze kubussen heb je ook superleuke armbanden. Bij deze armbanden zit een klein LEGO-tegeltje die je op de armband moet zetten. Zo kan je je eigen vrolijke LEGO-armbandjes maken!

LEGO DOTS Armbanden

LEGO DOTS heeft ontzettend veel armbanden en hieronder zullen wij er een aantal bespreken. Als eerste heb je de monsterarmband (41923). Het klinkt misschien gevaarlijk, maar de monstergezichtjes zien er superschattig uit. Het is een blauw en soort mintgroen bandje. Dan heb je nog deze superleuke cactus armband (41922). Dit bandje is lichtgroen van kleur en kan je versieren met de groene cactus blokjes met superschattige gezichtjes. Ben jij een muzikaal type? Dan is deze zwarte muziekarmband (41933) wel wat voor jou. Deze bevat glitter tegeltjes en tegels met muzieknoten. Nog een leuke armband is de ijsjes armband. Dit is een gele en een roze. De tegeltjes zijn superleuke ijsjes met gezichtjes erop. De bandjes zijn voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar. 

LEGO DOTS Kubus

Naast die leuke armbandjes heb je nog een soort kubussen die je aan je tas kan hangen of kan gebruiken als sleutelhanger. Deze kan je ook versieren met de kleine tegeltjes. Zo heb je bijvoorbeeld de LEGO DOTS-eenhoorn. Dit is een licht blauw blok die je kan versieren met de regenboog tegels. Zo heb je nog veel meer leuke sets met deze tas of sleutelhangers!Veelgestelde vragen over LEGO DOTS

Waar is LEGO DOTS het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DOTS met het legonummer LEGO DOTS het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 166+ aanbiedingen van LEGO DOTS

Zijn er LEGO DOTS aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 166+ aanbiedingen van lego sets van LEGO DOTS. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO DOTS geschikt?

LEGO DOTS is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO DOTS