LEGO Liebherr aanbiedingen

LEGO Liebherr

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en houd jij van grote machines? Dan zijn de Liebherr-sets van LEGO perfect voor jou. Deze sets zijn perfect om een nieuw avontuur mee te starten, de meeste kun je namelijk besturen via een online app, hoe cool is dat! Wacht dus niet te lang en bekijk snel deze prachtige sets. 

LEGO Technic Liebherr

Het LEGO Technic bouwpakket is perfect voor de bouwers onder ons. Dit pakket is voorzien van verschillende verrassingen. Je kunt namelijk je graafmachine nadat die in elkaar gezet is, besturen via een online app. Het LEGO Technic Liebherr bouwpakket is gebaseerd op de Liebherr R 9800. Zo heb je eigenlijk een schaalmodel van deze prachtige graafmachines. Dit pakket is perfect voor ieder die meer van zijn of haar LEGO-collectie wil maken. Dit pakket mag echt niet van jouw collectie missen. De graafmachine is erg realistisch en gedetailleerd, zelfs de merkjes zijn erg zichtbaar door verschillende stickers. Ook kun je een figuurtje deze graafmachine laten besturen, er zit namelijk een cabine op de machine. 

Mobile app

Wat dit bouwpakket van LEGO zo bijzonder maakt, is dat jij jouw graafmachine kan besturen via een online app. Via de LEGO TECHNIC CONTROLE+app kun je gemakkelijk jouw graafmachine vooruit en achteruit laten voortbewegen. Ook kun je via deze app gemakkelijk je stuur en arm bewegen. Erg technisch vindt je niet? Je kunt de graafmachine op vier verschillende schermen besturen. De graafmachine is een echte replica van het echte model. De XL motoren, 4 L-motoren en 2 smart hubs staan in verbinding via de bluetooth functie van jouw telefoon,ipad of tablet. Daarnaast werkt de machine op 12 AA batterijen, let wel op dat deze niet bij het bouwpakket zitten inbegrepen. Zorg er dus voor dat je deze al in huis hebt, zodat het bouw en speelplezier direct kan beginnen, zodra hij binnen is. 

Speelplezier

Met LEGO Technic Liebherr bouwpakket heb je gegarandeerd urenlang speelplezier. Zorg er wel voor, dat als jouw zoon of dochter hiermee bezig gaat dat je een oogje in het zeil houdt. Je wilt natuurlijk dat de graafmachine op de juiste manier in elkaar wordt gezet. Daarnaast is het handig om de app en de handleiding van te voren goed door te lezen. Zodra alles voor elkaar is, kan het speel- en bouwplezier echt beginnen!