LEGO Passagierstrein aanbiedingen

LEGO Passagierstreinen

Je ziet ze af en aan rijden, treinen. Van intercity’s tot sprinters. Maar toch hebben treinen nog altijd veel vertraging. Wie wordt er nou niet gek van al die vertragingen in het openbaar vervoer? Zorg ervoor dat jouw trein geen vertraging heeft en breng de passagiers op tijd naar hun bestemming. Zorg dat iedereen een veilig plekje heeft en kijk of iedereen wel een kaartje heeft.

LEGO City Treinen Passagierstrein (60197)

Met de LEGO City passagierstrein lijkt het net of je in een echte trein van de NS zit. Rij door heel Nederland over te rails en kom aan op meerdere stations. De trein is voor kinderen boven de zes jaar. Er zitten meerdere treinrails bij en natuurlijk de trein. De trein heeft drie wagons. Ook is er een miniperron waar je kan wachten op de trein. Het pakket bestaat uit 677 onderdelen en vier minifiguren waaronder een machinist en drie passagiers.

LEGO City Passagierstrein (7897)

In de mooie witte, rode trein kom je de hele wereld over. Zorg dat de passagiers zich fijn voelen onderweg naar hun vakantie, werk of school. Het is niet zomaar een trein, je kan met een infrarood afstandsbediening de trein besturen. Hoe gaaf is dat! Er zitten vier rechte trein rails bij en zestien bochten. Het pakket bestaat uit 501 onderdelen en is voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar. Ook bij dit pakket zit een klein perron met een bankje. 

LEGO City Spoorwegstation (60050)

Om je treinset wat meer uit te breiden heb je het LEGO City spoorwegstation. Het is een erg uitgebreid station met niet één maar twee perrons. Op de perrons staan bankjes waar de passagiers kunnen wachten. Om over het spoor te komen is er een grote brug. Help de passagiers om hun trein te vinden en zorg dat er niks gebeurd. Ook zit er een taxi bij om de passagiers verder te helpen naar de eindbestemming. Er zitten vier rail bij, vier poppetjes en het pakket bestaat uit 361 onderdelen.

LEGO City Treinstation (7937)

Er is nog een ander treinstation met meerdere wachtplekken en borden met de verschillende treinen die rijden. Ook zit er een barretje waar je eten en drinken kan kopen. Ook zit er een fiets bij en een taxi om de passagiers verder te helpen. Dit pakket heeft 423 onderdelen, vijf minifiguren waarvan een machinist, kok en drie passagiers. Het pakket is voor kinderen tussen de vijf en twaalf jaar.