LEGO Lone Ranger aanbiedingen

LEGO Lone Ranger

Het LEGO Lone Ranger is gebaseerd op de film Lone Ranger. De film speelt zich af in het Amerikaanse Oude Westen. Vervolgens brachten ze een LEGO-set uit in 2013 op de American International Toy Fair. Daarna werd het ook gelanceerd in Londen. De producten die ze uitbrachten waren een trein, tipi en een postkoets: allemaal uit het oude westen. Ook werden er minifiguren uitgebracht van Tonto, Barrett, Cavalry Soldiers, Comanches, Captain J Fuller, Dan Reid en nog veel meer. Naast deze personages waren er ook geweren, speren, messen en een pijl en boog. 


LEGO Lone Ranger Constitutie Treinachtervolging

In de film zie je dat Cavendish in de trein wordt vervoerd naar de plek waar hij zou worden vermoord. In de trein zit ook Tonto en de broer van Dan. Tijdens de reis wordt de trein overvallen door de handlangers van Cavendish. Speel de scène opnieuw af met de LEGO Lone Ranger en bepaal zelf hoe dit verhaal gaat aflopen. In dit pakket zitten twintig treinrails en de bijbehorende poppetjes, Lone Ranger, Tonto, Rebecca, Danny, Butch, Latham en Captain Fuller. Deze set bevat 699 onderdelen en is voor iedereen boven de acht jaar. 

LEGO Lone Ranger Comanche Kamp

Reis met Tonto en Lone Ranger naar het LEGO Lone Ranger Comanche kamp. In het kamp is Red Knee te vinden in zijn eigen tipitent. In de tent zit een kampvuur om eten te maken en om je warm te houden. Ga je op jacht om op dieren te jagen of ga je mee in de kano vissen vangen en op zoek naar eten? Kijk natuurlijk wel uit dat de vijand niet in de buurt is. Dit pakket bevat 161 onderdelen en is voor iedereen boven de zes jaar. Bij dit pakket zitten de minifiguren van Lone Ranger, Tonto en Red Knee.

LEGO Lone Ranger Postkoets Ontsnapping

Achtervolg de bandieten en zorg dat ze niks kunnen stelen! Rijd zo hard als je kan met je paarden en zorg dat je er eerder bent en houd de bandieten tegen voordat ze het goud stelen. De set bevat 279 onderdelen en is voor zeven jaar en ouder. Ook bij deze set zitten verschillende personages zoals Lone Ranger, Tonto, Red Harrington en de bandieten. 

LEGO Lone Ranger

Andere pakketten zijn nog de LEGO Lone Ranger Zilvermijn (79110). Kijk uit en zorg dat je als eerste het zilver hebt! Vecht tegen de bandieten en win. Dit pakket bevat 644 onderdelen en is voor negen jaar en ouder. Een ander leuk pakket is de Lone Ranger Colby City Showdown (79109). Kijk uit voor de bankrovers en hou ze tegen. Heb je ze gevangen? Sluit ze dan op achter de tralies. Dit pakket bevat 587 onderdelen.Veelgestelde vragen over LEGO Lone Ranger

Waar is LEGO Lone Ranger het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Lone Ranger met het legonummer LEGO Lone Ranger het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 8+ aanbiedingen van LEGO Lone Ranger

Zijn er LEGO Lone Ranger aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 8+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Lone Ranger. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Lone Ranger geschikt?

LEGO Lone Ranger is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Lone Ranger