Scoor de beste LEGO aanbieding

lego korting

LEGO is al tientallen jaren erg populair speelgoed, wie is er niet groot mee geworden? LEGO is voor iedereen, voor jongens en meisjes en van jong tot oud. Dit maakt LEGO ook leuk om als cadeau te geven op bijvoorbeeld een verjaardag. Er zijn tal van websites en speelgoedwinkels die LEGO verkopen. Echter lopen de prijzen sterk uiteen. We zien namelijk prijsverschillen tot 60%! Een simpele prijsvergelijking kan je dus veel geld besparen. Daarnaast hebben wij alle LEGO assortiment en LEGO aanbiedingen zo goed mogelijk in kaar gebracht zodat jij snel vindt wat je zoekt en dat tegen de beste prijs. Via ons slimme algoritme adviseren we ook alternatieve LEGO sets die van vergelijkbare prijs zijn zodat je een weloverwogen aankoop kan doen. Kortom: LEGO is LEGO waardoor we gewoon lekker de laagste prijs willen. We zijn dus allemaal opzoek naar LEGO opruiming tegen stuntprijzen, uitverkoop en aanbiedingen.

SpeelgoedSpeelgoed
GamesGames

LEGO

In het begin van de 20e eeuw begon een Deense speelgoedfabrikant gekleurde kunststof blokjes en -figuurtjes te produceren. Bijna een eeuw later is LEGO nog steeds het meest geliefde speelgoed van kinderen. Er zijn inmiddels al veel verschillende soorten productlijnen, zoals bijvoorbeeld: LEGO Friends, LEGO Technic, LEGO City en recentelijk zelfs LEGO NINJAGO. LEGO komt ook steeds meer tot leven op het witte doek. Er zijn al verschillende LEGO movies geproduceerd, namelijk The LEGO Batman Movie en De Lego Film 2.

Het beste cadeau

Ben je op zoek naar een leuk educatief cadeau voor je kids, neefje, nichtje, buurjongen, buurmeisje of lekker voor jezelf? Ontdek dan de ongekende speelmogelijkheden van LEGO. Er zijn honderden verschillende soorten LEGO in veel verschillende types. Van LEGO City tot LEGO Star Wars. Voor de allerkleinsten met LEGO DUPLO tot alles voor de techneuten met LEGO Technic. LEGO is dus speelgoed voor jong en oud, voor jongens als meisjes. Maar ook voor ieder zijn budget van goedkope LEGO onder de 10 euro tot aan duurdere LEGO voor honderden euro’s. Dit tijdloze speelgoed prikkelt iedereen zijn fantasie zodat men lekker kan wegdromen in hen eigen wereld. LEGO is als cadeau altijd een succes. Zelfs als het cadeautje dubbel is kunnen de extra bouwstenen gebruikt worden om tot een geniale eigen LEGO creatie te komen. LEGO is populair als verjaardagscadeau voor kinderen. Dit omdat het kind lekker zijn creativiteit de vrije loop kan laten en even weg is van alle beeldschermen zoals televisie, (spel)computers, tablets en mobiele telefoons. Daarnaast is LEGO betaalbaar en in verschillende prijscategorieën te koop. Oftewel, LEGO is het meest ideale cadeau!

LEGO aanbieding

Als echte koopjesjager wil je natuurlijk niet te veel betalen voor LEGO. Het vinden van een koopje hebben wij voor jou erg gemakkelijk gemaakt. Op deze pagina staan namelijk alle LEGO aanbiedingen van de grootste speelgoedwinkels en webshops in Nederland op een rij. Per type LEGO staan de producten met de hoogste korting van hoog naar lager gesorteerd. De ene naar de andere prijsverlaging vliegt je om de oren. Bijna iedere aanbieder heeft namelijk wel wat LEGO in de uitverkoop met kortingen soms wel oplopend tot 60% korting! Deze scherpe prijzen worden soms gehaald door groot en daarmee goedkoop inkopen maar soms worden producten in de uitverkoop gedaan omdat ze tegen de hogere prijs niet worden verkocht. Men is natuurlijk altijd op zoek naar betaalbaar speelgoed. Doordat Lego Expert het aanbod van de grootste (online) speelgoedwinkels eenvoudig weer heeft gegeven, krijg jij het meeste LEGO voor je geld!

De vraag die wij vaak krijgen is ‘wanneer is de beste tijd om LEGO te kopen?’. Het antwoord op deze vraag is dat het hele jaar goede LEGO aanbiedingen met stuntprijzen zijn. Toch zien we de beste deals eind november op Black Friday. In de hele markt is er dan uitverkoop en met Sinterklaas en Kerst in aankomst is het slim om alvast cadeaus en schoencadeautjes in te slaan.

LEGO folder aanbiedingen

Het doel van deze vergelijkingssite is het in kaart brengen van de beste LEGO deals. Dagelijks updaten we het aanbod van de grootste online webshops zoals Bol.com, Wehkamp en Blokker en speelgoedwinkels zodat we het aanbod goed kunnen vergelijken. Zo nu en dan stunten grote winkelketens zoals Kruidvat en Trekpleister en supermarkten zoals Jumbo, Dirk en Lidl ook met LEGO deals. Ook hebben Zeeman, Wibra en HEMA af en toe een folder aanbiedingen. Deze super aanbiedingen willen we jullie niet onthouden. Doordat deze deals vaak niet op de website worden vertoond verwijzen we je graag door naar de wekelijkse folder aanbieders.

Tweedehands LEGO

De plastic LEGO steentjes gaan tientallen jaren mee. Dit is vaak langer dan de kinderen ermee willen spelen waardoor veel LEGO in bakken of dozen op zolder belanden. Ook op Marktplaats wordt daarom veel LEGO tweedehands aangeboden. Omdat LEGO gemakkelijk te wassen is, kun je op deze manier goedkoop aan LEGO komen. Het nadeel hiervan is dat de doos en bouwtekeningen vaak zijn verdwenen. Voor degene die dit niet erg vinden is LEGO dus te koop voor een prikkie.

LEGO uit het buitenland

LEGO wordt over de hele wereld verkocht. Het kan lonen om af en toe een kijkje over de grens te doen. Bekijk bijvoorbeeld het LEGO assortiment van Amazon die via de Duitse website (vertaald naar het Nederlands) ook in Nederland bezorgd. En dan hebben we natuurlijk nog China. Op Aliexpress wordt het speelgoed of namaak LEGO spot goedkoop aangeboden.

LEGO alternatieven

Mocht je na het bekijken van alle LEGO aanbiedingen toch niet hebben gevonden wat je zoekt, dan bieden we hier nog alternatieven voor LEGO aan. Onze partner Bol.com heeft een mooi overzicht gemaakt met alle populaire speelgoed van dit moment. Hopelijk vindt je hier wat je zoekt.

LEGO Video games

De Deense speelgoed gigant maakt niet alleen fysiek plastic toys maar gaat steeds meer met zijn tijd mee en maakt knap de vertaalslag naar het digitale tijdperk. Eind september 1997 lanceerde LEGO haar eerste LEGO game voor Windows genaamd LEGO Island. Een computerspel waarin de speler door een LEGO-wereld gaat als Pepper Roni en opdrachten moet doen. Het spel kreeg nog 2 vervolgen en er volgden zeker nog tientallen LEGO videogames, zoals te zien is in deze lijst. Naast het uitbrengen van LEGO games heeft het bedrijf zijn digitale voetprint verder weten uit te breiden met o.a. een eigen Youtube kanaal. Dit platform staat bomvol met dagen aan videos en hebben miljoenen views. Dat LEGO video's populair zijn wisten we al van de succesvolle LEGO films. Van NINJAGO tot Batman werden allemaal vertaald naar het witte doek en werden goed bekeken. Erg knap dat een speelgoedfabrikant, die al meer dan 100 jaar bestaat, zo goed de vertaalslag naar digitaal weet te maken en aansluiting blijft houden met zijn sterk veranderende doelgroep.

4.7/5.00
LegoExpert
63