LEGO Monster Fighters aanbiedingen

LEGO Monster-Fighters

Het LEGO Fighters-thema is een thema van de Universal Studios Monsters. Het gaat over Monster Fighters die vechten tegen de monsters van Lord Vampyre. LEGO kwam met de sets in 2012.

Personages Monster Fighters 

Ontmoet de monstervechters. Als eerste is dat Dr. Rodney Rathbone, hij is een ontdekkingsreiziger en is de leider van de groep. Hij is te herkennen aan zijn beenprothese. De tweede die wij aan je voorstellen is Jack Mc Hammer, hij is houthakker en is te herkennen aan z’n hamer. Dan hebben we Majoor Quinton, dit is een jager. Hij komt uit Afrika en is te herkennen aan zijn telescopische oog. Dan is er nog Anne Lee, hij is een piloot en is te herkennen aan z’n litteken aan de linkerkant van z’n hoofd. Last but not least is er Frank Rock, hij is een motorrijder en is te herkennen aan z’n spiegel-zonnebril. Dit team van monstervechters vecht tegen de vele monsters zoals Lord Vampyre en nog veel meer.

LEGO Monster Fighters Haunted Hause

Kijk uit in dit spookhuis van Monster Fighters. Het schijnt namelijk echt te spoken in dit huis, want er wonen meerdere spoken en monsters. Sta je met knikkende knieën of loop jij gewoon door? Kijk uit in de keuken, wie weet wordt er wel gif gemaakt... Ga naar het kantoor en kijk of ze nog slechte dingen op de planning hebben staan. Ga stilletjes langs de slaapkamer, want straks maak je de monsters wakker. Dit pakket bevat 2064 onderdelen en heeft zes minifiguren.

LEGO Monster Vampierkasteel

Bescherm het kasteel van de LEGO-monster. Zorg dat je niet beroofd wordt en bescherm je schatten. Bereid je voor en maak valstrikken zodat de monsters niet eens in de buurt van de schat kunnen komen. Het kasteel is 45 centimeter hoog en 28 centimeter breed. Dit pakket bevat 956 onderdelen en heeft de minifiguren van Rodney Rathbone, Jack McHammer, de bruid van de vampier, twee vleermuismannen en de vampier.

LEGO Monster Fighters Spooktrein

Oh nee! De spooktrein vertrekt met alle maanstenen. Ga zo snel mogelijk aan boord of ga erachteraan met je stuntvliegtuig en haal de maanstenen op. Zorg dat jij en de stenen veilig terug komen. Gebruik je wapens om de stenen terug te krijgen en om jezelf te beschermen. De trein is 48 centimeter lang, tien centimeter hoog en tien centimeter breed. Dit pakket bevat 741 onderdelen en de minifiguren van Ann Lee, Frank Rock en drie spoken. 

Veelgestelde vragen over LEGO Monster Fighters

Waar is LEGO Monster Fighters het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Monster Fighters met het legonummer LEGO Monster Fighters het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 10+ aanbiedingen van LEGO Monster Fighters

Zijn er LEGO Monster Fighters aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 10+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Monster Fighters. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Monster Fighters geschikt?

LEGO Monster Fighters is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Monster Fighters