LEGO Overwatch aanbiedingen

LEGO Overwatch

LEGO Overwatch is afgeleid van het bekende computerspel, The Overwatch. De bedenkers van LEGO Overwatch wilden graag de karakters uit het spel namaken. Daardoor is er een heel thema gemaakt met allerlei verschillende sets waardoor jij de leukste avonturen uit de game kunt naspelen. 

Het verhaal achter Overwatch

Het verhaal Overwatch gaat verder richting de toekomst. In deze wereld verkeert de gehele mensheid in een groot gevaar. Ze worden namelijk aangevallen door een groep die de ‘Omnic Robots’ genoemd worden. Er zijn dus troepen aangewezen om deze enge robots te bestrijden, vandaar dus de Overwatch-groep die de mensheid horen te redden. De gehele crisis van deze aarde wordt de Omnic-crisis genoemd. De organisatie Overwatch slaagt er na een heleboel conflicten in om te de crisis af te wenden. In totaal zijn er 32 heroes die de wereld proberen te redden van die gekke robots.

LEGO Overwatch Dorado Showdown

Er is een heftige confrontatie gaande tussen superheld Soldier 76 en vijand Reaper. De twee machtige helden zijn de strijd aangegaan in de Dorado-map. LEGO heeft een toffe set bedacht waardoor je dit punt op de kaart kunt nabouwen. Het is een megagroot gebouw die je kunt nabouwen door middel van deze leuke LEGO-set. Speel dit gevecht uit en kijk wie uiteindelijk wint. In deze set zitten twee minifiguren, die van Soldier 76 en zijn vijand Reaper. Het gebouw in de Dorado-stijl heeft maar liefst drie ramen met twee luiken. Ook zit er in de set een minimarktkraam en een luik waar het vrachtvervoer doorheen kan. In het vrachtvervoer is er ruimte voor een minifiguur om het voertuig te besturen. Ook heeft het voertuig verborgen wielen waardoor het lijkt alsof het voertuig zweeft!

LEGO Overwatch Watchpoint Gibraltar

Er is een probleem, de toekomst van Overwatch is in groot gevaar! De superheld Winston zet alles op alles om de raket op tijd in de lucht te krijgen. Reaper wil daar natuurlijk wel een stokje voor steken, want lukt het onze superheld om de raket de lucht in te krijgen? Je kunt nu de gehele map van Overwatch de game nabouwen met deze toffe set van LEGO. Dit is natuurlijk voor de fans van Overwatch, maar je hoeft niet per se fan te zijn om van deze leuke set te genieten. Ga samen met vrienden de race tegen de klok aan en kijk wat er allemaal te ontdekken valt in deze leuke map die je zelf kunt bouwen.Veelgestelde vragen over LEGO Overwatch

Waar is LEGO Overwatch het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Overwatch met het legonummer LEGO Overwatch het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 15+ aanbiedingen van LEGO Overwatch

Zijn er LEGO Overwatch aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 15+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Overwatch. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Overwatch geschikt?

LEGO Overwatch is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Overwatch