LEGO Galaxy Squad aanbiedingen

LEGO Galaxy Squad

Veel mensen kennen het verhaal van de Galaxy Squad wel, het team dat de planeten redt tegen de kwaadaardige bugs. Bugs zijn eigenlijk insecten die gewone burgers opsluit in hun cocons en hen verplaatst van planeet naar planeet. De Galaxy Squad zijn de personen die deze bugs moeten stoppen en zo de mensheid moeten redden. De Galaxy Squad is opgedeeld in vier verschillende teams. Elk team heeft zo een taak, maar daar hoor je later meer over. LEGO heeft allerlei verschillende sets ontworpen waardoor je samen met de Galaxy Squad tegen de Bugs kunt vechten om zo de wereld en de omliggende planeten te redden.

De Galaxy Squad

Jullie vragen je vast af wat de Galaxy Squad precies inhoudt. De Galaxy Squad is opgedeeld in vier verschillende teams met elk een sterkte waar ze goed in zijn. In elk team zit sowieso een leider, bij die leider kan nog een robot horen die ze een sidekick noemen. De Galaxy Squad bestaat uit het groene team, het rode team, het oranje team en het blauwe team. Het groene team is goed in het verdedigen van verschillende schuilplaatsen. Het rode team heeft heel veel snelheid. Het oranje team heeft veel vuurkracht waarmee ze de Bugs aankunnen en als laatste het blauwe team met als sterkte hun strategie en technologie. Dit is in het kort de Galaxy Squad.

LEGO Galaxy Squad Bug Obliterator

Er is iets mis. Een gevaarlijke libel staat op het punt om het oranje team in een cocon op te sluiten! Ga snel samen met het oranje team het gevecht aan om te zorgen dat je veilig blijft. Ga samen in de Bug Obliterator waarmee je met een druk op de knop de wagen kan omzetten in een supersnel pantservoertuig waarmee je de insecten uit de lucht kunt slaan. Zoals er net al is gezegd is het oranje team goed in het vuren van verschillende wapens. Lanceer dus de raketten en zorg dat de libel weggejaagd wordt. In deze set zitten vier minifiguren waaronder een Ashlee Starstrider en een gevleugeld alien mugwezen met wapens en een cocon. Durf jij deze spannende strijd aan?

LEGO Galaxy Squad Warp Stinger

Er is een probleem. De Warp Stinger is alles aan het verwoesten wat op zijn pad komt. Ga nu samen met Billy Starbeam, de leider van het rode team, op pad om te zorgen dat de Warp Stinger niet nog meer kapot maakt. Gelukkig is Billy niet alleen en heeft hij een robot hulpje meegenomen om de Warp Stinger onschadelijk te maken. In deze set zitten drie verschillende minifiguren waaronder Billy Starbeam. Pak snel de kans om deze strijd te winnen!Veelgestelde vragen over LEGO Galaxy Squad

Waar is LEGO Galaxy Squad het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Galaxy Squad met het legonummer LEGO Galaxy Squad het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 9+ aanbiedingen van LEGO Galaxy Squad

Zijn er LEGO Galaxy Squad aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 9+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Galaxy Squad. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Galaxy Squad geschikt?

LEGO Galaxy Squad is geschikt voor de leeftijd vanaf 7-8 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Galaxy Squad