LEGO Motor aanbiedingen

LEGO Motor

Motoren zijn gevaarlijke, maar hele gave voertuigen. Durf jij het om er op te rijden? Race door de straten van jouw LEGO-stad en zet verschillende motoren in elkaar. 

LEGO Creator Snelle Motor (31114)

Lego Creator heeft een drie-in-één-motorpakket. Zo heb je een standaard motor waarmee je over gewone en snelwegen kan rijden richting de racebaan. Eenmaal aangekomen bij de racebaan? Verander de motor dan in een racemotor. De racemotor is ontzettend snel en hiermee win je elke race als je de motor op de goede manier in elkaar zet. Ben je klaar met de race?  Ga dan vliegend naar huis met je hoverbike. Dit is namelijk het derde voertuig. Hiermee kan je door de lucht vliegen, hoe vet is dat! Dit pakket bestaat uit 236 onderdelen en is voor kinderen vanaf acht jaar. 

LEGO Minions Enerverende Motorachtervolging (75549)

Vlucht op de motor met de gele minions. Rijd zo hard als je kan want jullie worden achtervolgd! De set is supermakkelijk om in elkaar te zetten en is daarom ook voor kinderen vanaf zes jaar. Wie is er sneller? Dit bepaal je zelf met de motor van LEGO Minions. Heb jij de films ook al meerdere keren gekeken? Dan kan je jouw favoriete scenes van de film naspelen, loopt het goed af of niet, maak er je eigen verhaal van. De set bestaat uit 136 onderdelen en drie minifiguren, waarvan twee minions. 

LEGO Technic Ducati Panigale V4 R (42107)

Deze motor van LEGO Technic is een replica van de bekende Ducati Panigale V4 R. Oh nee, er is file op de snelweg! Gelukkig is dat voor jou geen probleem want jij racet met deze motor zo door iedereen heen. De motor is erg gedetailleerd en lijkt echt op de echte versie, ook leuk voor de echte Ducati-fans! Naast dat je er mee kan racen is het ook een leuk accessoire voor op de kast. De motor bestaat uit 646 onderdelen en is voor iedereen boven de tien jaar. 

LEGO Technic Truck en Motor voor Stuntshow (421060)

Het is tijd voor een stuntshow. Maak de racebaan klaar, zet je motor, stuntauto en schans in elkaar en ga ervoor. De zaal begint vol te stromen met publiek. Ben je er klaar voor om op te treden? Race met de stunt auto over de baan. Rij met de motor over de schans en vlieg door de vlammende hoepel. Durf jij het aan? Het pakket bestaat uit 610 onderdelen en is voor kinderen vanaf acht jaar.