LEGO Boom aanbiedingen

LEGO Boom

Droom jij ervan om in een boomhut te wonen en wil jij erachter komen hoe dit nou allemaal in elkaar zit? Dan zijn de pakketten van LEGO perfect, want je kunt nu zelf jouw boomhut bouwen! Je kunt hele avonturen beginnen in jouw boomhut en daarnaast kan je je boomhut helemaal naar eigen smaak maken. Wacht niet langer en bekijk de sets en misschien kan jouw boomhut-avontuur wel heel snel beginnen.

De boom

Hoe vet is het om in een boom te wonen? Er zijn verschillende manieren waarop dit kan, maar sommige dingen kunnen helaas niet in het echt en in een boomhut zit nogal wat tijd en geld. Maar LEGO heeft dit alles heel gemakkelijk opgelost. Er zijn namelijk verschillende soorten boomhutsets van LEGO. Aarzel niet en ga snel kijken bij alle toffe bouwsets met bomen.

LEGO Ideas Tree House

Met het LEGO Ideas Tree House ben je urenlang zoet. Het opzetten van deze boomhut is niet alleen al een hele leuke klus, maar alle details en realistische dingen van deze set maken het echt af. Daarnaast is de set erg slim gebouwd, je kunt namelijk de boomtop van de boom halen. Zodra je dit gedaan hebt komen er drie hutjes tevoorschijn. Bij deze set krijg je een moeder, een vader en twee kinderfiguren. Met deze figuren kun je verschillende avonturen beleven. Ook krijg je er verschillende attributen bij, denk hierbij aan een picknicktafel, een schatkaart en nog veel meer! 

LEGO Friends Boshuis

Het LEGO Friends Boshuis is perfect voor jouw kinderen. Het boshuis van LEGO Friends geeft je gegarandeerd urenlang speelplezier. Het boshuis is erg mooi en goed ingericht. Het is erg realistisch en beschikt over alle levensbehoeften. In dit boshuis kan de familie van Mia een perfecte vakantie vieren. Het boshuis is gemakkelijk in elkaar te zetten door middel van een handleidingsboekje. Het LEGO Friends Boshuis mag daarom echt niet missen in jouw LEGO Friends collectie. Deze set is al geschikt vanaf zes jaar, maar het kan zijn dat je als ouder soms even een oogje in het zeil moet houden. Zo weet je zeker dat het boshuis goed in elkaar wordt gezet.