LEGO Toy Story aanbiedingen

LEGO Toy Story

Toy Story is een Amerikaanse film, gemaakt door John Lasseter. Het verhaal gaat over speelgoed dat tot leven komt als er geen mensen meer in de buurt zijn.Het speelgoed in de film is van Andy. Andy zijn favoriete speelgoed was zijn cowboy Woody. Op zijn verjaardag kreeg hij Buzz Lightyear, een ruimtevaartpop. Nu Andy een nieuwe pop heeft nam hij hem mee in plaats van cowboy Woody. Dit vindt cowboy Woody niet leuk en de strijd tussen de twee poppen begint. De poppen beleven samen de gekste avonturen. Het verhaal is erg bekend, daarom heeft LEGO een Toy Story thema uitgebracht. 

LEGO Toy Story Buzz

Met de LEGO Toy Story Buzz kan je jouw eigen Buzz Lightyear in elkaar zetten. Samen met cowboy Woody is Buzz een van de hoofdrolspelers van Toy Story. Het pakket bestaat uit 205 onderdelen, en is geschikt voor kinderen tussen de zeven en veertien jaar. 

LEGO Toy Story Soldaten Op Patrouille

Ook bekend van de film zijn de kleine groene soldaatjes. Tijdens de missie raakt een van de soldaten gewond. Ga je verder zonder je teamgenoot of ga je hem helpen op gevaarlijk terrein? De keuze is aan jou met de LEGO Toy Story set. De set bestaat uit een auto en vier soldaten met wapens. Het is geschikt voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar.

LEGO Toy Story Woody en z’n Vrienden

Niet te ontbreken is natuurlijk Andy zijn favoriete speeltje, cowboy Woody. In het LEGO Toy Story pakket ga je terug de tijd in naar de cowboys in het wilde westen. Samen met z’n vrienden bewaak je de omgeving en zet je slechteriken in de gevangenis. Het pakket bestaat uit 502 onderdelen met natuurlijk cowboy Woody, Jessie, Stinky en Bullseye. Het is bedoeld voor kinderen tussen zes en twaalf jaar.

LEGO Toy Story Star Command Ruimteschip van Buzz

Buzz Lightyear is een ruimtevaarder maar zonder ruimteschip kom je natuurlijk niet de ruimte in. Daarom heb je het Star Command Ruimteschip. Met dit schip ben je zo in de ruimte. Het pakket bestaat uit 247 onderdelen en het bevat een minifiguur van Buzz Lightyear. Ook deze set is voor kinderen tussen de zeven en twaalf jaar.

Verder zijn er nog veel meer leuke pakketten van LEGO Toy Story. Genoeg te beleven met de sets van LEGO Toy Story!
Veelgestelde vragen over LEGO Toy Story

Waar is LEGO Toy Story het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Toy Story met het legonummer LEGO Toy Story het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 20+ aanbiedingen van LEGO Toy Story

Zijn er LEGO Toy Story aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 20+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Toy Story. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Toy Story geschikt?

LEGO Toy Story is geschikt voor de leeftijd vanaf 4 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Toy Story