LEGO Marvel Avengers aanbiedingen

LEGO Marvel Avengers

Ben jij helemaal fan van de Marvel Avengers en wil je geen avontuur van hen missen? Dat hoeft ook niet meer door LEGO Marvel Avengers. LEGO heeft de tofste dingen ontworpen zodat jij samen met je vrienden de tofste avonturen kunt beleven met de Hulk, Captain America, Iron Man en nog veel meer leuke superhelden. Stap nu in hun wereld en help hen de wereld te redden van alle boeven die op hun pad komen.


LEGO Marvel Avengers Black Panther Dragon Flyer


ls je de film hebt gezien weet je vast wel wat de Black Panther Dragon Flyer is: het welbekende vliegtuig van de Marvels. Je kunt nu met LEGO dit toffe vliegtuig nabouwen en de spannendste avonturen meemaken. Als je er niet mee speelt, kun je ook dit fantastische vliegtuig neerzetten op je kamer. Bij deze leuke set zit de bouwset voor het vliegtuig met vier verstelbare vleugels. Je kunt de vleugels richten naar boven, naar achter en naar beneden. Ook heeft dit vliegtuig een mooie cockpit waar een van de superhelden de knoppen kan besturen. Naast deze toffe dingen heeft het vliegtuig ook nog twee noppenschieters. Bij deze set zitten drie minifiguren waarmee jij je avonturen kunt spelen. Veel plezier met dit gevaar in de lucht!


LEGO Marvel Avengers Helicarrier


Er is een probleem: de superschurk M.O.D.O.K. valt aan. Weet jij hem te stoppen met je Marvel-team? Pak zo snel als je kunt de Helicarrier erbij en ga de lucht in om deze schurk te stoppen. In de cockpit is er ruimte voor drie supersterke superhelden. Naast dit heb je op je mooie Helicarrier de grootste kanonnen staan om je schurk te pakken. Bedenk nu de gekste avonturen met je superhelden en pak deze gekke superschurk met beide handen aan. In deze set zit de bouwset voor de Helicarrier daarnaast heb je de volgende minifiguren, Iron man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine, Nick Fury, M.O.D.O.K. en een A.I.M. agent. Met deze toffe karakters kun je verschillende verhalen bedenken en naspelen. Zorg maar snel dat M.O.D.O.K. gepakt wordt voordat hij de hele wereld terroriseert.


LEGO Marvel Avengers Iron Man Mecha


Stap een dagje in het leven van onze superheld Iron Man. Ga achter de beruchtste schurken aan en vang ze allemaal. Met de Iron Man Mecha kun je iedereen die in jullie weg staat verwijderen. Pak de boeven stuk voor stuk en maak de wereld weer een stuk veiliger met deze fantastische superheld. 


Veelgestelde vragen over LEGO Marvel Avengers

Waar is LEGO Marvel Avengers het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Marvel Avengers met het legonummer LEGO Marvel Avengers het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 49+ aanbiedingen van LEGO Marvel Avengers

Zijn er LEGO Marvel Avengers aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 49+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Marvel Avengers. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Marvel Avengers geschikt?

LEGO Marvel Avengers is geschikt voor de leeftijd vanaf 0-6 maanden Bekijk hier alle lego sets van LEGO Marvel Avengers