LEGO Kever aanbiedingen

LEGO Kevers

De allereerste Duitse Volkswagen Kever is gebouwd tussen 1938 en 2003. Er zijn wel meer dan twintig miljoen exemplaren gemaakt. Vroeger in 1967 werd het niet een kever genoemd maar de Type één 1200 1300; dit verwijst naar de motorinhoud. Later kwam de naam ‘kever’ omdat de vormen van de auto lijken op het diertje, de kever. Daardoor ging zelfs de fabrikant de naam ook gebruiken. De auto’s werden verkocht aan nutsbedrijven. Daarna werden ze ook in Duitsland verkocht, Duitsers vonden de auto geweldig en de auto werd erg bekend. Daarna kwam de Volkswagen Kever al gauw in Nederland. Vervolgens werd de auto erg bekend in Zweden en het Verenigd Koninkrijk, daarna werden ze ook geëxporteerd naar de VS. In 2003 was de Volkswagen Golf de meest verkochte auto ter wereld, daarna kwam de Volkswagen Kever. Ook LEGO heeft twee Volkswagen Kever-auto’s uitgebracht.

LEGO Creator Volkswagen Mini Kever 40252

Deze kleine Volkswagen Kever van LEGO Creator is superleuk!  Als je door jouw LEGO-stad rijdt valt het meteen op. Deze auto is een echte blikvanger. Door zijn leuke vorm valt het meteen op, ook de blauwe kleur is erg opvallend. Met deze auto kan je heerlijk gaan touren door de stad en daar omheen. Ook kan je heerlijk op vakantie gaan met de surfplank op het dak en gaan met die banaan! De Volkswagen Kever brengt je overal en nergens. Het pakket bevat 141 onderdelen en is makkelijk in elkaar te zetten. De set is voor kinderen vanaf acht jaar en heeft geen bijbehorende minifiguren. 

LEGO Creator Expert Volkswagen Kever 10252

Deze Volkswagen van LEGO Creator is een slag groter dan de Volkswagen Minikever. De auto bestaat uit allemaal kleine LEGO-onderdelen, hij is dan ook bedoeld voor iedereen boven de zestien jaar. Je kan heerlijk op avontuur met de Kever. De zon schijnt! Ga lekker naar buiten en ga picknicken, neem wat drankjes mee en een kleedje. 

De auto heeft een vlakke voorruit en gebogen spatborden. Er is zelfs gedacht aan de binnenkant van de auto, deze is namelijk helemaal beige. De beige kleur matcht supermooi met de blauwe kleur van de auto. Dat was nog niet alles, want de stoelen zijn zelfs verstelbaar. Deze kunnen namelijk naar voren gekanteld worden. Op het dak zit een surfplank en een koelbox. De auto bestaat uit 1167 onderdelen en ook zitten er bij deze auto geen minifiguren.