LEGO politiebus aanbiedingen

LEGO Politiebus

Ben je helemaal fan van de politie en wil jij later ook een politieagent worden? Met verschillende LEGO-sets kun je alvast oefenen om de beste politieagent te worden. Naast dat je de boeven opsluit in de gevangenis moet je ze natuurlijk eerst te pakken zien te krijgen. Als je de boeven eenmaal gepakt hebt moet je ze natuurlijk naar de gevangenis vervoeren met een politiebus. LEGO heeft ook verschillende politiebussen waarmee jij de boeven gemakkelijk naar de gevangenis kunt brengen.

LEGO DUPLO Politiepatrouille

Er is een groot probleem bij de bank: er heeft zojuist een boef de bank overvallen en probeert nu, met al het geld wat hij gestolen heeft, te ontsnappen! Ga er met je stoere politiebus achteraan en houd de boef tegen. Als je de boef eenmaal hebt gepakt kun je hem opsluiten in de politiebus en hem meenemen naar de gevangenis. Je kunt dus zelf de gekste avonturen verzinnen met je politiebus en de grootste schurken gevangen nemen. Je kunt je bus ook uit elkaar halen, je kunt namelijk de cel van de bus loskoppelen en er een aparte cel van maken. Deze set is voor kinderen van twee tot vijf jaar. Wacht dus niet langer want er is genoeg te doen in de stad dus ga snel aan de slag voordat er nog meer winkels overvallen worden. 

LEGO City Gevangenentransport

Je raadt het nooit, maar er is weer een bank overvallen in de stad! De boef rijdt op een mooie motor door de stad en aan jou de taak om hem te vangen. Ga er snel achteraan met je mooie politiebus en sluit hem op achter de tralies. Deze set heeft 173 stukjes en is gemakkelijk in elkaar te zetten dankzij het instructieboekje. Verder is de set bedoeld voor kinderen van vijf tot twaalf jaar. Bij deze set zitten twee minifiguren waarmee jij de tofste avonturen kunt beleven, er zit een politieagent in die de bus kan besturen en natuurlijk de boef die de hele stad probeert leeg te roven. Met de bus kun je de boef naar het bureau brengen om hem daar op te sluiten.