LEGO Belville aanbiedingen

LEGO Belville

De LEGO Belville-collectie is als oorsprong echt gemaakt voor meisjes. Tegenwoordig zijn de sets voor iedereen geschikt die het leuk vindt. In 1994 kwamen de eerste sets uit. Wat opviel was dat de poppetjes groter zijn dan de normale originele LEGO poppetjes. De sets zijn vooral paars en roze. Na 2008 zijn er nooit meer nieuwe sets gekomen van LEGO Belville, dit komt omdat toen het thema van LEGO Friends uitkwam. 

LEGO Belville Huize Zonneschijn 7586

In het huis van moeder Liza en vader Thomas valt van alles te beleven. Speel bijvoorbeeld vader-en-moeder in het huis, want Liza en Thomas hebben samen al een kindje Rose gekregen. Verzorg de baby en zorg ervoor dat het huis schoon blijft. Geef de plantjes in de tuin water en maak de tuin netjes. Zorg dat er genoeg plek is om lekker te spelen, binnen en buiten. Het huis staat vol met meubels met een superleuke huiselijke sfeer. Voel je helemaal thuis in het LEGO Belville Huis! Het pakket bevat 450 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar.

LEGO Belville Paardenstal 7585

In de tuin van je Belville huis staan supergave paardenstallen met een paard en een veulen. Zorg dat de stallen schoon blijven en dat de paarden niet ziek worden. Geef ze genoeg te eten zodat ze genoeg energie hebben om te gaan rijden in de paardenbak. Of rij je liever in het bos? Het kan allemaal met de paarden van Belville. Dit pakket bevat 209 onderdelen en is voor kinderen vanaf vijf jaar. 

LEGO Belville Paardensprongen 7587

Volgende week is er een belangrijke springwedstrijd! Train elke dag met de LEGO Belville paardensprongen. Zet je eigen hindernissen in elkaar en spring zo veel en hoog als je kan. Train samen met je paard en bouw een goede band op zodat jullie gaan shinen op die wedstrijd van volgende week. Dit pakket bevat 54 onderdelen en is ook voor kinderen vanaf vijf jaar. De set is supermakkelijk in elkaar te zetten. Eindigt Cecilia als eerste met haar paard April? Bepaal het zelf en beleef de avonturen met deze LEGO Belville set.

LEGO Belville Speels hondje 7583

Een hele beestenboel bij de familie van LEGO Belville. Naast paarden hebben ze ook twee lieve hondjes: een moederhond met haar pup. Bouw dit superschattige hondenhok in elkaar en geef de honden eten. Maak de hondjes mooi en verzorg ze goed voor de hondenshow. Krijgen de honden de eerste prijs? Je bepaalt het zelf met deze set van LEGO Belville.Veelgestelde vragen over LEGO Belville

Waar is LEGO Belville het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Belville met het legonummer LEGO Belville het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 5+ aanbiedingen van LEGO Belville

Zijn er LEGO Belville aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 5+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Belville. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Belville geschikt?

LEGO Belville is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Belville