LEGO Boot aanbiedingen

LEGO Boot

Trotseer de wateren met een boot met jouw handen aan het stuur! Ga jij samen met de kapitein en de verschillende matrozen de piraten verslaan? In plaats van de fiets, de auto, de trein, het vliegtuig of de benenwagen kiest jouw kind voor een voertuig waarmee hij of zij het water kan oversteken: een boot. Of dat nou een piratenschip, vrachtschip, zeilboot of een vissersboot is, bij LEGO is niets te gek.

De magie van een boot

Wanneer jouw kind eenmaal de boot heeft gebouwd en er mee gaat spelen, komen langzamerhand vragen naar boven als ‘Hoe kan een boot drijven?’ en ‘Zinkt de boot niet?’. Om hier antwoord op te kunnen geven, kunnen wij het volgende vertellen. Een boot kan drijven in water doordat het gewicht en de dichtheid van het water altijd zwaarder is dan die van een boot. De onderkant van een boot zit namelijk vol lucht. Je kunt dit ook testen met jouw LEGO-boot door ‘m in een badje te laten drijven, of wellicht in de gootsteen.

Bovendien kan een zeilboot zelfs tegen de wind in varen: wanneer de zeilen in een hoek van 25 tot 45 graden zijn gespannen, fungeren de zeilen eigenlijk hetzelfde als de vleugels van een vliegtuig. De zeilen vangen de wind op en daarmee gaat de boot naar voren. We kunnen wel zeggen dat LEGO enorm leerzaam is.

21322 LEGO Ideas Piraten van Barracuda Baai

Kinderen en volwassenen die dol zijn op piraten, kunnen zich wanen in een wereld vol fantasieën met de bouwset van Piraten van Barracuda Baai. Dit is een zeldzaam LEGO-model van het Black Seas Barracuda piratenschip uit 1989 met een kapiteinshut, keuken, taverne, slaapkamer en een gevangeniscel. Verder vind je in de speelgoeddoos acht minifiguren, een haai, een varken, twee papegaaien, drie krabben, twee kikkers en twee skeletfiguren. Bovendien kun je het scheepswrak ombouwen tot een schip van Kapitein Roodbaard uit 1989.

71705 LEGO NINJAGO Destiny’s Bounty

Schip Ahoi! Kom aan boord en ontdek wat de zeeën jou te bieden hebben. In het bouwpakket van LEGO NINJAGO Destiny’s Bounty vind je zeven minifiguren: Wu, Kai, Lloyd Garmadon, Samoerai X, Zane, Jay en Cole. Fans van NINJAGO kunnen dus meteen de avonturen beleven met de hoofdrolspelers van de tv-serie. Met deze boot kun je zelfs het anker neer laten dalen, de motoren kunnen draaien en de zeilen kunnen bewegen. Wanneer vertrekken we met dit indrukwekkende schip uit de haven?