LEGO Gebouw aanbiedingen

LEGO Gebouw

Wil jij nog een keer een wereldreis maken en de mooiste gebouwen bezoeken? Dan zijn de bouwpakketten van LEGO-gebouwen perfect. Deze gebouwen kun jij perfect namaken van de echte gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan het Empire State Building, of de Eiffeltoren. Het is maar net wat jij wil en waar jij geïnteresseerd in bent. Neem snel een kijkje en misschien heb jij al snel een Eiffeltoren in jouw huis staan.

LEGO Gebouw

De LEGO Architecture-collectie wordt steeds populairder. Daarnaast wordt de collectie ook steeds breder. Hierdoor kan jij al jouw lievelingsgebouwen nog een keer zelf in elkaar zetten. Deze LEGO gebouw collecties vallen onder de geavanceerde LEGO collecties. Zodra je kind hiermee aan de gang wil gaan, is het van belang dat er een volwassene bij is. Zo weet je zeker dat het gebouw perfect in elkaar wordt gezet. Natuurlijk zit er een instructieboekje bij. De gebouwen van LEGO Architecture zijn identiek aan de echte gebouwen en zijn daardoor ontzettend realistisch. Het is mooi om deze in elkaar gezette gebouwen als echt collectors items te aanschouwen. 

LEGO Architecture Empire State Building

Wil jij echt nog een keer New York bezoeken, dan mag je het prominente gebouw The Empire State Building zeker niet missen. Het is een gebouw van 443 meter hoog, waardoor je echt je ogen uit zal gaan kijken. Hoe vet is het om dit gebouw nou in jouw woonkamer te hebben staan? Perfect om samen met jouw gezin in elkaar te zetten. Ben jij nou al een keer bij het Empire State Building in New York geweest, hoe vet is het dan om herinnerd te worden aan deze toffe tijd? Wacht dus niet te lang en bekijk gauw deze prachtige set!

LEGO Architecture Eiffeltoren

Ben jij een keer in Parijs geweest, en ben je dan ook naar de Eiffeltoren geweest? Hoe tof is het dan om een miniatuur Eiffeltoren te hebben, die jij ook nog eens zelf in elkaar kunt zetten? De LEGO Architecture Eiffeltoren is echt een eyecatcher en een item wat zeker niet uit jouw collectie mag ontbreken! Wacht dus niet te lang en begin met bouwen van deze prachtige set en maak een throwback naar jouw uitje in Parijs!